Si pentru ca nimic nu sugereaza mai bine toamna bogata decat culorile pamantului, ne-am hotarat sa exploatam aramiul, auriul si cafeniul ca sa obtinem o masa plina de lux si caldura.

Neconventionalul este punctul central al acestui decor, si asta pentru ca designerul Maria Dulhan a îmbratisat ideea originalitatii, chiar daca este vorba despre o masa obisnuita, nu despre una aranjata pentru o ocazie speciala. Sigur, sezonul prezent a avut un cuvant important de spus în alegerea accentelor de culoare care guverneaza aranjamentul. Aramiul stralucitor al abajurului, cafeniul lumanarilor si al decoratiunilor, argintiul servetelor si al inelelor si auriul pretios al scaunului accentueaza atat conceptul de lux si caldura, cat si atmosfera linistita de toamna. 

Odata culorile stabilite, a mai lipsit doar alegerea obiectelor care sa completeze decorul, sa-l echilibreze si sa-i ofere substanta cromatica: vesela de un alb pur si paharele suple, din cristal.

Natura joaca si în acest sezon un rol important în casele noastre. Asa ca nu uitati de elementele care sugereaza prospetimea, asa cum sunt, de pilda, copaceii ornamentali si ghivecele ingenioase.

Maria Dulhan, designer de interior, 0744.308.887, 0721.407.621, mariadulhan@yahoo.com

 Material preluat din Revista Caminul, editia septembrie 2012. 

 

Related posts

Cum alegi sistemul de alarmă pentru casă?

Adina Meyers

Baie cu dotari complete

Adina Meyers

2 în 1: bancă și suport pentru plante – construire pas cu pas

Adina Meyers