Home

Tu ai o trusa de scule?

Pentru diverse proiecte din casa veti avea nevoie de o serie de unelte, precum: ciocan, cleste, surubelnita, foarfeca, cutter, ruleta, cheie reglabila, spaclu. Nu ar trebui sa uitati nici de un creion de testare a tensiunii electrice, un detector de metale sau un magnet pentru recuperarea cuielor.

Surubelnita ar trebui sa fie prezenta in orice locuinta deoarece are o larga utilizare: se foloseste la demontarea diverselor aparate electrocasnice, la strangerea suruburilor de la usi, dulapuri, mese, birouri etc. Intrucat capetele suruburilor au forme diferite (pot fi plate, ascutite, sub forma de cruce sau de stea) este recomandat sa cumparati surubelnite cu mai multe forme. Puteti opta si pentru varianta surubelnitelor la set, care contin toate sau aproape toate formele amintite mai sus.

Daca aveti de decupat diverse materiale (carton, hartie, plastic, mocheta, cabluri etc.) sigur va este util un cutter. Dimensiunea acestuia se alege in functie de materialul care trebuie lucrat. Magazinele ofera si cuttere la set, cu diverse dimensiuni.

Clestele poate fi de mai multe feluri: cleste patent – utilizat pentru a strange diverse piese cu forme variabile si pentru a scoate cuie; cleste pentru tevi; cleste pentru taiat sarme groase. Daca stiti exact pentru ce il veti utiliza, cumparati doar unul singur.

Uneltele mai mici, cum sunt cele mentionate mai sus, se pot cumpara separat, dar mai profitabila din punct de vedere financiar este achizitionarea unei truse care sa le includa. O astfel de trusa contine mai mult sau mai putin de 100 de bucati (unelte). Daca activitatile casnice sunt diversificate si mai complexe, este mai bine sa achizitionati o trusa ce detine un numar mai mare de unelte. Nici nu stiti cand va vor trebui.

Sursa foto: www.pinterest.com

 

 

Related posts

Cele mai importante criterii de achiziție a unei pergole retractabile

Adina Meyers

Vopseaua cu efect de tablă de scris, stimulent pentru creativitate

Adina Meyers

Cea mai mare colecție semnată de pictorul suprarealist Victor Brauner, scoasă la vânzare – VIDEO

Adina Meyers