Practic

Accesorii pentru depozitare

Spatiul de depozitare este mereu o problema, chiar dacă locuiesti intr-o casa cu o suprafata generoasa. Dar poti apela la cateva solutii in asa fel incat intreaga idee de amenajare interioara sa nu aiba de suferit și toate lucrurile sa fie asezate la locul lor.

Cunoscutele cutii din carton pot fi inlocuite cu altele de diferite forme si culori care sa se integreze in decorul de acasa. Alege culori vii, cum ar fi galben, verde, roz, pentru camera copiilor, culori calde, neutre, pentru cutiile pe care intentionezi sa le folosesti in dormitor si culori puternice pentru living sau birou.
Magazinele de specialitate ofera produse de depozitat realizate din diverse materiale, care le fac integrabile in orice spatiu si decor. Astfel, ai posibilitatea sa alegi cutii confectionate din carton, plastic, piele, materiale exotice (bambus, ratan) salvie, rachita, inox, catifea etc.
Cutiile pentru depozitat sunt extrem de practice tocmai prin faptul ca in ele se pot pastra diverse lucruri: imbracaminte, incaltaminte, aparatura media, reviste, jucarii, jocuri, CD-uri, rufe murdare, obiecte de decor etc.
In cazul in care doresti mai multa mobilitate, poti pentru un dulapior impletit, multifunctional, cu mai multe sertare si rotile care sa il faca usor de mutat.

Sursa foto: www.pinterest.com

 

 

Related posts

Diferenta dintre mopul din fibra și cel de bumbac. De care ai nevoie

Bianca Ion

Tot ce trebuie să ştii înainte de a construi o casă

Adina Meyers

Prețurile apartamentelor în iulie 2020: scăderi moderate în marile orașe

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe