Amenajare bucatarie Practic

Trucuri si idei de depozitare pentru colectionarii de cani

Iata cateva dintre sfaturile, trucurile si ideile noastre preferate pentru depozitarea creativa a colectiei dvs. de cani pentru a maximiza atat stilul, cat si utilitatea in bucataria ta

 

Dulapuri de sticla

Chiar daca modelele canilor difera, atata timp cat pastrati un aranjament curat, orice afisaj al dulapului de sticla ar trebui sa arate minunat.

Carlige agatate

In loc sa va inghesuiti canile intr-un colt uitat, instalati cateva carlige de tavan pe fundul dulapului pentru o solutie convenabila care permite fiecarei cani sa atarne individual. Aceste tipuri de carlige sunt accesibile si durabile si pot fi achizitionate din magazine.

Rafturi individuale

Canile tale sunt unice? Oferiti-i atentia pe care o merita afisandu-le in casute individuale. Acest tip de rafturi poate fi agatat pe perete sau aranjat chiar pe blatul dvs. de cafetiera.

Creati un bar de cafea

Daca aveti spatiu pentru acesta, profitati de el! Va puteti crea un mic colt de rai unde puteti afisa canile din colectie, cafetiera si tipurile de cafea si ceai preferate.

Utilizati spatiul vertical

Cea mai practica utilizare a spatiului vertical din dulapuri poate fi adaugand un raft mic. Acesta va poate ajuta sa va depozitati de doua ori mai multe lucruri. Bineinteles fara a fi nevoie de mai multe dulapuri.

 

Related posts

Idei pentru gradina de apartament – plante agatate de pereti si tavane

Adina Meyers

Vrei sa schimbi rapid fata locuintei tale? Redecorarea este mai simpla ca niciodata daca tii cont de aceste sfaturi

Adina Meyers

15 tipuri de amenajari moderne de baie care iti vor surprinde vizitatorii

Adina Meyers