Amenajari Interioare

Totul despre noul trend in amenajari interioare: Japandi

Japandi sau Japanordic. Japandi este fuziunea dintre stilul de design interior japonez si cel scandinav. Mai mult decat un stil de design interior, Japandi reprezinta o filozofie.

Designul japandi este combinatia dintre functionalitatea scandinava si minimalismul rustic japonez pentru a crea un sentiment de arta, natura si simplitate. Aceasta fuziune creeaza amestecul perfect de functie si forma, concentrandu-se pe linii curate, spatii luminoase si culori deschise.

 

Care sunt elementele designului Japandi?

Modele simpliste, minimaliste dar utile. Asteptati-va sa gasiti o multime de materiale naturale, culori neutre, linii curate si mobilier minimal, dar bine ingrijit. Designul japandi nu este rar, dar este intentionat.

Acest tip de design de interior prezinta mestesuguri frumoase, cu accent pe piese de calitate si lucrate manual.

Veti vedea, de asemenea, o multime de culori neutre si optiuni de vopsea pentru a completa mobilierul si accesoriile.

In plus, subliniaza adesea durabilitatea. Prevalenta materialelor naturale si a design-urilor simple il face un stil de decor verde excelent. Cei care cauta estetica ecologica, pot adopta stilul Japandi.

Caracteristicile acestui stil de design interior

# Minimalismul

O trasatura comuna atat in designul japonez cat si cel Nordic. Este de altfel baza noului trend Japandi. Interiorul va fi intotdeauna simplu, dar functional. Fiecare accesoriu si mobilier va fi ales pentru ambele scopuri si tot ce este in plus va trebui eliminat. Daca mobilierul va fi intotdeauna simplist, accesoriile vor fi cele care vor face diferenta.

Japandi aprecieaza amplasarea cu atentie a fiecarui obiect din casa. Fumusetea trebuie sa fie combinata cu simtul practice

#Gandeste-te la o fuziune atunci cand alegi mobilierul

Daca mobilierul scandinav este produs din lemn natural, cele japoneze realizate din lemn lacuit si au forme curbate. Combinati aceste doua stiluri si incercati sa adaptati la un mix de tonalitati atunci cand alegi culorile si poti introduce piese de mobilier atat cu linii drepte, cat si curbate.

Stilul Japandi are ca cerinta suficient spatiu deschis si liber in jurul pieselor de mobilier

# Foloseste plante verzi

Ambele stiluri au la baza elementele naturale. Asigura-te ca incluzi cateva plante in interiorul tau Japandi pentru a sublinia legatura puternica cu natura, pe langa restul materialelor naturale folosite in aceste interioare.

Related posts

Casa cu nuferi roz

Adina Meyers

Arhitectură mediteraneană într-un peisaj autohton

Adina Meyers

Cum să delimitezi ingenios spaţiul din locuinţa ta. Sugestii

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe