Ţiglele cu format mare, XXL, împreună cu  o gamă completă de accesorii şi sisteme de siguranţă reprezintă o soluţie optimă pentru acoperişul casei.

TONDACH Romania pune la dispoziţie numeroase tipuri şi modele de ţiglă ceramică, cele cu format mare, XXL, fiind cele mai recomandate pentru proiectele economice. Între acestea, ţiglele TWIST, alături de o gamă completă de accesorii, asigură funcţionalitate, estetică şi un plus de protecţie învelitorii.

Alegerea învelitorii pentru acoperiş se face în funcţie de mai multe criterii, printre care se numără panta acoperişului, stilul clădirii, precum şi bugetul avut la dispoziţie. O soluţie foarte bună este cea a ţiglelor ceramice cu format mare, XXL, pe care TONDACH România le pune la dispoziţie într-o gamă largă de tipuri, pentru orice fel de casă. Acoperişurile ceramice reprezintă o soluţie optimă pentru proiectele de casă care au în vedere un acoperiş înclinat. Avantajele sunt considerabile: confortul interior obţinut datorită utilizării unor materiale 100% naturale, o durată de viaţă de 100 de ani şi o garanţie de 33 de ani. Durabilitatea foarte mare şi, în special, preţul mult mai avantajos comparativ cu cel al altor soluţii fac din ţigla ceramică o soluţie ideală, în condiţiile actuale. Ţigla ceramică poate fi o soluţie „pentru toate buzunarele”, care conferă maximum de eleganţă la preţuri acceptabile.

Ţigla ceramică TONDACH® cu format mare

Pentru proiectele economice privind soluţiile de acoperişuri, TONDACH România propune ţigla ceramică XXL, care prezintă nenumărate avantaje. Printre acestea, se numără: preţ competitiv pe metru pătrat (se folosesc începând cu 8,8 bucăţi de ţiglă), consum redus de material lemnos pentru şarpantă, volum mai mic de manoperă, manipulare rapidă, montaj uşor, greutate redusă pe metru pătrat. Din punct de vedere estetic, aceste ţigle sunt disponibile într-o gamă foarte variată de forme şi culori.

Twist, alegerea perfectă

Datorită raportului perfect dintre funcţionalitate şi design, ţigla economică Twist cu format mare este una dintre opţiunile preferate ale românilor, mai ales că, prin gama de culori şi forme, se adresează oricărui tip de client. Având dimensiunile de 30 x 50 cm, greutatea de 3,60 kg şi fiind necesare doar 8,8-9,3 bucăţi de ţigle Twist pentru acoperirea unui metru pătrat de acoperiş, se obţin economii substanţiale de material, care pot depăşi 25%. Disponibile şi în culoarea antracit, învelitorile din ţigle ceramice Twist se bucură de eleganţă şi personalitate speciale. Faptul că permit montajul cu distanţă variabilă între şipci face ideal acest tip de ţiglă  pentru renovarea acoperişurilor vechi. Este de notat şi faptul că ţigla Twist este în promoţie în această perioadă.

Acoperişul TONDACH® – o soluţie sistematizată şi completă

Un acoperiş din ţiglă ceramică bine executat şi accesorizat prezintă câteva avantaje certe: nu necesită o renovare frecventă, investiţia se amortizează în timp şi beneficiază şi de o garanţie pe o perioadă îndelungată din partea producătorului.

Un aspect important este dat de faptul că TONDACH Romania propune soluţii complete pentru acoperiş, oferind pentru fiecare produs în parte accesoriile şi elementele de siguranţă necesare, începând de la izolaţie şi până la scările de acces, parazăpezi, ori treceri pentru cabluri sau antena de satelit. În plus, aceste elemente se potrivesc pentru orice model de ţiglă.

Accesoriile de siguranţă

Un sistem de acoperiş complet presupune pe lângă structura în sine şi câteva accesorii importante şi elemente de siguranţă. Pentru acoperişurile ceramice TONDACH® propune tăietoarele de zăpadă metalice, precum şi garniturile de grilaj parazăpadă care, aşezate pe acoperiş, împiedică alunecările de zăpad pe acoperiş, precum şi de-a lungul streşinii. În ceea ce priveşte accesul în siguranţă pe acoperiş, se pot monta trepte speciale.

Unele dintre aceste acceorii de siguranţă sunt ceramice, cum este cazul ţiglelor de aerisire şi  mariginilor parazapezi.

Related posts

AMENAJEAZA INSPIRAT CU SEMMELROCK

Adina Meyers

Solutii de incalzire pe timp de iarna

Adina Meyers

Final Distribution aniverseaza 10 ani de prezenta pe piata acoperisurilor din Romania

Adina Meyers