LifeStyle

TREZITI-VA NATURAL CU PHILIPS WAKE-UP LIGHT

Bucuresti, Romania – Este tot mai dificil sa ne trezim in diminetile intunecate si reci ale iernii. Un studiu realizat de Philips a demonstrat ca 9 din 10 persoane apasa pe butonul ”snooze” cel putin o data inainte de a se ridica din pat.  Un astfel de inceput de zi ne poate afecta dispozitia de-a lungul intregii zile. Multi sunt de parere ca un somn odihnitor de noapte este esential pentru a ne trezi dimineata inviorati, insa felul in care ne trezim dimineata este la fel de important.

Testele clinice au aratat ca, desi cantitatea de lumina naturala nu este atat de mare in timpul iernii, o simulare a rasaritului – prin crearea ”razelor de soare” artificiale – poate sa ne ajute sa ne trezim din somn mai natural si mai usor, aceasta fiind preferabila sunetului. Simtiti-va reimprospatati din momentul in care deschideti ochii cu Philips Wake-Up Light: dispozitivul care simuleaza rasaritul de soare, care va ajuta sa va treziti natural, cu ajutorul luminii.

Cu jumatate de ora inainte de ora la care trebuie sa va treziti, Philips Wake-up Light emite o lumina a carei intensitate creste progresiv, simuland rasaritul soarelui.  Spre deosebire de efectul nenatural si socant al alarmei unor dispozitive precum telefoanele mobile, aceasta perioada de expunere constanta la lumina pregateste organismul pentru trezire intr-o maniera delicata, reducand starea de confuzie atunci cand va treziti. Rezultatele sunt elocvente, peste 1 din 8 utilizatori ai Philips Wake-up Light considera ca aceasta metoda de a se trezi din somn este preferabila metodelor anterioare.

Pentru ca experienta trezirii sa fie si mai placuta, Philips Wake-Up Light emite sunete naturale, delicate, care va obliga sa va treziti usor, cum ar fi ciripitul pasarilor sau zgomotul produs de clopoteii de vant; de asemenea, Philips Wake-Up Light este prevazut si cu radio. Pentru a va trezi pe muzica, noul Philips Wake-up Light cu port iPod poate reda melodiile preferate de pe iPod sau iPhone in fiecare dimineata, astfel incat sa va puteti trezi pe melodii care sa va linisteasca.

Stilul de viata modern, trezitul dimineata si noptile ”albe” pot sa aiba drept efect incetinirea functiilor sau asa-numitul  ‘jetlag social’. Felul in care ne trezim dimineata este puternic subestimat, in special din punctul de vedere al unei atitudini pozitive si optimiste, mai ales in timpul iernii. S-a dovedit clinic faptul ca un efect asemanator cu cel al rasaritului soarelui are un impact puternic asupra calitatii trezirii si asupra nivelului energiei, avand un efect benefic asupra dispozitiei ”de iarna”. Philips Wake-up Light reduce semnificativ intervalul de timp necesar pentru a va trezi pe deplin si pentru a cobori din pat si va ajuta sa va pastrati un nivel de energie ridicat pentru mai mult timp, in cursul zilei.

Insa Philips Wake-Up Light, in afara de faptul ca va face sa va simtiti bine, are si are un aspect deosebit. Forma sa eleganta, compacta si ergonomica este perfecta pentru noptiera dvs., iar interfata minimalista este extrem de usor de utilizat.

Chiar daca nu va poate aduce vara inapoi, Philips va poate ridica moralul din momentul in care deschideti ochii. Spuneti adio trezirii bruste si confuziei specifice zilelor de iarna si primiti cu bratele deschise inviorarea si senzatia de bine pe care v-o aduce in fiecare zi Philips Wake-Up Light.

Pret:

HF3470: 391.50 RON

 

Related posts

Rasfat regal cu miere greceasca de cimbru. Noua gama Royal Honey de la Apivita relaxeaza, hidrateaza si catifeleaza pielea

Adina Meyers

Munca de acasă, cu bune și rele: avantaje, obiceiuri nocive dobândite și viitorul modului de lucru în România

Adina Meyers

Cu Brico Depot ai sărbători de poveste la prețuri de depozit!

Adina Meyers