Decor LifeStyle

Cum decorezi de Craciun spatiile mici. 6 solutii

Vine Craciunul iar ideile abunda din toate partile mai ales in materia decorurilor. Lipsa spatiului nu ar trebui sa fie un impediment, chiar daca este una din cele mai mari provocari in amenajare. 

 

Trebuie sa gandim practic, insa putem imbina oricand utilul cu placutul. Trebuie doar sa ne adaptam si sa aveti in vedere o serie de recomandari.

O locuinta spatioasa nu este un must-have pentru a va bucura de spiritul Craciunului.

Cheia acestor idei de decorare de Craciun este reducerea volumului. Asadat adaptati decoratiunile pentru spatiul de care dispuneti. Brazii voluminosi si ghirlandele infinite nu sunt singurele obiecte festive cu care puteti amenaja holurile – lumini, figurine, ramuri, baloane pot fi toate folosite pentru a va asigura ca spiritul Craciunului reflecta in fiecare centimetru al casei voastre.

Iata o serie de idei despre cum iti poti decora spatiile mici de Craciun

Varianta mini, cea mai buna alternativa

Chiar si cel mai mic spatiu mic poate fi pregatit pentru sarbatori. Reduceti obiectele de dimensiuni traditionale (cum ar fi coroanele) si optati pentru versiuni mini.

Nu uitati de beculete

Decorul festiv nu poate lipsi, iar luminitele sunt un statement al sarbatorilor de iarna. Insirati-le in cele mai inalte parti ale locuintei, la fel cum au facut acesti proprietari din Chicago in mansarda lor. Lampile de tavan adauga un spirit instantaneu de Craciun si ocupa foarte putin spatiu.

 

 

Cele mai mici detalii fac diferenta!

Incercati sa gasiti o modalitate de a incorpora componente de iarna in fiecare colt, indiferent daca este vorba despre o tapiterie, suporturi de lumanari sau o coroana de flori atarnata deasupra insulei din bucatarie.

Nu uita si de dormitor

Dormitorul este adesea uitat cand vine vorba de decorul sarbatorilor, dar acest bungalou din este un caz demn pentru a nu-l trece cu vederea. Ceva la fel de simplu ca o ghirlanda te poate inveseli si te poate duce la „Whoville” cand adormi.

Alegeti o alternativa a bradului

Un bradulet de masa sau unul in ghiveci este o modalitate excelenta de a imbratisa Craciunul fara a fi nevoie sa ocupi un colt intreg cu un brad mare. Adaugati si  o mica statueta de ren, pentru ca bradul sa prinda aer festiv.

Simplu, dar cu farmec

Daca iubesti stilurile mai simple, o stea stralucitoare este un memento stralucitor de Craciun. Asezati-l la capatul unui hol ca in aceasta casa engleza rustica sau chiar atarnati-l deasupra mesei festive in ziua de Craciun.

Related posts

(P) Delta Studio – Noile Tendinte in Amenajari de Baie la Targul ISH Frankfurt 2017

Adina Meyers

FamilyCARE – Impartaseste bucuria cu toata familia!

Adina Meyers

Pinum inaugurează cel mai mare showroom din Europa de Est

Adina Meyers