Daca v-ati gandit sa va redecorati curtea cu ocazia venirii primaverii, amenajarea exterioara cu pavaj este cea mai buna alegere. Pentru a va ajuta sa luati mai usor o decizie cand alegeti pavajul, va oferim cateva idei pentru o lucrare pe gustul dumneavoastra!

1. Stilul rustic – daca ai casa decorata într-un stil rustic si vrei sa-ti amenajezi la fel si gradina, pavajul rezidenţial potrivit poate fi ales dintre modelele Rustic, Patrat P4 rusticsau Pietra, de la Elis Pavaje.

Modelul Patrat P4 rustic se deosebeste de alte modele printr-o forma simpla si un aspect natural, conferit de dimensiunile mari si de suprafata neregulata.

Modelul Rustic este asemanator celui Patrat P4, însa de dimensiuni mai mici, iar pavajul Pietra se inspira din forma si suprafata neregulata a pietrei. Daca doriţi sa obţineţi o suprafaţa simpla si eleganta, apropiata de aspectul natural al mediului înconjurator, cele 3 modele sunt perfecte în accentuarea trasaturilor traditionale ale spatiilor în care este integrat. Textura si variantele cromatice disponibile le fac sa fie alegerea ideala pentru alei, terase sau spatii cu atmosfera rustica, naturala.

2.Stilul elegant&modern – locuintele moderne, elegante, vor fi si mai spectaculoase cu o gradina amenajata în acelasi stil.

Elis Pavaje ofera o gama larga de modele potrivite, printre care Pavajul Decco, Umbra sau Maris. Modelul Decco este favorit în pavarea zonelor cu scop estetic, datorita formei delicate de petala de floare, care ofera o nota de intimitate si rafinament.

Umbra este un model cu totul aparte, datorita texturii mate care da un aspect catifelat. Folosit în special în spaţiile aerisite, moderne, cu arhitecturi futuriste,creeaza senzaţia de ordine, armonie şi echilibru. Modelul Maris inspira eleganta si bun gust prin simplitatea formei si culorile calde în care este disponibil, fiind o alegere estetica deosebita pentru amenajarile exterioare.

3. Stilul jucaus&colorat – pentru amenajarile vesele, Elis Pavaje propune doua tipuri de pavele cu forme speciale, disponibile într-o gama larga de culori, potrivite oricarui tip de proprietate privata – Cromatica si Floare.

Pavelele Cromatica sunt un model vesel si pastelat, care ofera senzatia de prospetime si dinamism oricarui spatiu, suprafata colorata fiind obtinuta printr-un procedeu de colorare special, în timp ce pavelele Floare se disting prin forma deosebita si permit adaptarea modelelor dupa bunul plac, bineînteles, tinand cont de întregul concept estetic al curtii, astfel încat sa existe armonie.

Pentru mai multe idei, consultati si caracteristicile celorlalte modele de pavaje.

ÎIn perioada 6 mai – 30 iunie, modelele Rustic, Patrat P4 Rustic, Maris si Pietra pot fi achiziţionate la promoţie, cu TVA-ul de 24% cadou. In plus, pentru fiecare 10 mp achizitionati primiti bonus la alegere o jardiniera J2 sau doua jardiniere J1, culoarea maro.

Produsele din promotie sunt accesibile clientilor din toata tara printr-o retea vasta de distribuitori. Mai multe detalii aflati pe  http://www.elis.ro/promotie-elis-pavaje/

 

Related posts

București: a fost inaugurat primul Muzeu al Copiilor. Are 110 încăperi – FOTO

Adina Meyers

Solutia acoperisului ceramic

Adina Meyers

Cum sa iti gasesti rapid un apartament de inchiriat in Bucuresti

Adina Meyers