Amenajari Interioare

Trei culori la moda in orice sezon

Culorile considerate la moda in amenajarile interioare se schimba in fiecare sezon. Sa zugravesti in functie de tendinte ar fi mult prea costisitor, insa daca pastrezi un fundal neutru, ai alternativa de a adauga accente de culoare care vor revigora instant spatiul.

Recomandarea noastra e sa folosesti culori care transcend moda sezoniera si care arata bine pe tot parcursul anului. Noi optam pentru corai, turcoaz si mov.

Vesele si versatile, nuantele de corai vor readuce la viata orice interior monoton. Le poti introduce in sufragerie cu ajutorul draperiilor, pernutelor decorative sau tablourilor.

Daca iti place foarte mult, poti zugravi o camera intreaga intr-o nuanta deschisa de corai. Pentru primavara si vara aceasta este o optiune excelenta. Combinat cu accesorii ciocolatii, coraiul va arata la fel de bine si in zilele de iarna.

Pentru un strop de magie, turcoaz este o varianta minunata, mai ales ca are foarte multe nuante din care poti alege. Arata bine atat singur, cat si in combinatie cu corai, fiind o alegere buna pentru orice sezon.

Daca te pasioneaza nuantele mai inchise de turcoaz, trebuie sa stii ca acestea se combina frumos cu auriu, galben si culori telurice. Chiar si cand e folosit ca accent, turcoazul atrage privirile si este usor de incorporat in orice interior.

Pentru stil si sofisticare, movul este o alegere excelenta. Aceasta culoare cu prestanta regala vine de asemenea in multe nuante, de la violet la indigo, fiecare dintre ele adaugand interioarelor o tusa de lux si finete.

Tonurile mai inchise sunt potrivite pentru peretii de accent si decoratiuni. Nuantele deschise creeaza o atmosfera relaxanta, fiind o alegere buna pentru dormitoare. Culoarea este bogata si indrazneata asa ca foloseste-o cu grija! De regula, cateva accente sunt suficiente.

 

Related posts

Alegerea unei tigai grill potrivita nevoilor tale

Adina Meyers

Tefal Ingenio – Ingenios de schimbător

Adina Meyers

Electrolux a fost desemnat brandul inovator al anului

Adina Meyers