LifeStyle

Treci cu bine peste mesele bogate de sărbători cu Dr. Hart Extract natural pentru SECREȚIE BILIARĂ

Pe lângă bucurie și voie bună, sărbătorile vin cu schimbări majore în alimentația noastră. Din cauza meselor dese și bogate în grăsimi, pot apărea tulburări dispeptice, precum balonări, flatulență sau greață.

Acestea apar din cauza faptului că bila, secretată de ficat și eliberată în intestin, va fi copleșită și nu-și va mai putea îndeplini corect rolul pe care îl joacă în procesul de digestie, și anume absorbția grăsimilor.

În astfel de cazuri se recomandă Dr. Hart Extract natural pentru Secreție Biliară.  Fiind un substituent al sărurilor biliare, produsul ajută la îmbunătățirea digestiei și a tranzitului intestinal, fiind eficient în special în cazul exceselor alimentare (mai ales a meselor bogate în grăsimi și proteine).

Cum se administrează? Simplu: luați 1-2 capsule de 3 ori pe zi, după sau în timpul meselor principale, înghițite cu o cantitate suficientă de apă. Dozele pentru copii se vor administra la recomandarea medicului.

Dacă vreți sărbători cu adevărat liniștite și fără probleme digestive este bine să aveți la îndemână Dr. Hart Extract pentru Secreție Biliară, disponibil în farmaciile Sensiblu, la prețul de 9.99 lei.

Pentru mai multe detalii și sfaturi utile puteți accesa : 

https://www.facebook.com/SmartDeLaDrHart  și

http://www.drhart.ro/produs/extract-natural-pentru-secretie-biliara

Related posts

Microplante bio și flori comestibile: ce delicii se ascund în grădina ta – FOTO

Adina Meyers

Premieră pe piața de piatră naturală la nivel international: PIATRAONLINE lansează primul tur audio și realitate virtuală pentru vizitatorii showroom-ului

Adina Meyers

Ai un câine de talie mare? Răcește-l cum trebuie în perioada de vară

Adina Meyers