LifeStyle

Distribuitorul Gerard in Romania

Final Distribution, liderul pe piata tiglelor metalice cu acoperire de piatra naturala din Romania, a lansat pe 24 martie blogul DespreAcoperisuri.ro prin care devine partener profesional in dialogul online pe piata acoperisurilor. Blogul cuprinde sfaturi practice in realizarea unui acoperis premium, folosind solutiile Final Distribution.

La 4 ani de la aducerea pe piata romaneasca a acoperisurilor rezidentiale premium, Final Distribution lanseaza un blog care sa vina in ajutorul tuturor celor care construiesc, renoveaza sau restaureaza un acoperis, oferind solutii pentru orice fel de problem ivite. Blogul cuprinde in principal informatii cu privire la tipuri de sisteme de invelitori, folii de protectie pentru acoperis si ferestre de mansarda.

“Pentru multi clienti, principala problema in alegerea sistemului de invelitori este lipsa de informare sau de intelegere a datelor tehnice pe care producatorii le ofera. “DespreAcoperisuri.ro” vine sa raspunda tututor intrebarilor legate de construirea sau renovarea unui acoperis”, a declarat Dan Mircescu, Director General Final Distribution.

Final Distribution este importatorul si distribuitorul exclusiv al brandului GERARD, liderul mondial pe piata tiglei metalice cu acoperire din piatra naturala. GERARD detine in Romania o cota de piata de 85% din piata de profil, inregistrand in 2009 vanzari de peste 200.000 mp.

Compania detine in portofoliu si membranele de protectie pentru acoperisuri si fundatii DELTA, produse de compania Doerken din Germania, iar incepand cu iunie 2009, ferestrele de mansarda KEYLITE, produse de KEYSTONE – Irlanda de Nord.

___________________________________________________

Final Distribution activeaza ca importator si distribuitor pe piata invelitorilor premium din Romania din anul 2006, cand devine reprezentant exclusiv al brandului premium GERARD. GERARD are cea mai mare garantie de pe piata – 50 de ani – si este prezent in Romania in 10 variante coloristice si 5 tipuri de profile.

Final Distribution lucreaza in prezent cu o retea nationala de peste 100 de parteneri, firme specializate de distributie si montaj a produselor pentru acoperis, dar si cu retele de tip DIY (Do It Yourself). Mai multe pe www.finaldistribution.ro, www.gerard.com.ro, www.membranedelta.ro, www.keylite.ro.

Follow us on Facebook and Twitter.

 

Related posts

Editia 2010 a targului Cevisama

Adina Meyers

Ultimate Autoclean, ingeniosul fier de calcat de la Tefal

Adina Meyers

Decathlon împlineşte 40 de ani şi anunţă ca va păstra politica de preţuri în scădere

Adina Meyers