LifeStyle

Super bonus la Publicwin pana la 2.500 RON

PublicWin, una din noile case de pariuri online ce au apărut la noi în ţară vine în întâmpinarea noilor săi clienţi cu un bonus mai mult decât interesant.

Foarte probabil că reprezentanţii casei de pariuri ştiu unde să lovească şi tocmai de aceea vin cu un astfel de bonus pentru noii pariori. Vorbim de un bonus în valoare de câteva mii de lei la agentia Publicwin, alături de mai multe sute de rotiri gratuite. Însă, mai multe despre acestea vom discuta în continuarea acestui articol, aşa că rămâi aproape.

Agenţia de pariuri online PublicWin a intrat rapid pe lista companiilor noastre de pariuri recomandate, în rândurile următoare, veți găsi şi motivul. Citiți recenziile casei de pariuri și veți vedea că merită o încercare. Operatorul a fost autorizat de ONJN (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc) până la 31.07.2027, astfel încât să puteți plasa pariuri în mod legal și sigur pe PublicWin.

Bonusul oferit de cei de la PublicWin

Nicio altă casă de pariuri de pe piața românească nu are un bonus mai consistent pentru primul depozit. La PublicWin, puteți începe cu o bancă de pariuri destul de solidă, cu ajutorul posibilităţii şi opţiunii de „dublare” a primului depozit la 2500 lei românești! Foarte simplu.

Trebuie doar să parcurgeți următorii doi pași: accesaţi website-ul casei de pariuri, după care faceţi click pe “Înregistrare”. Efectuați primul depozit. După finalizarea acestei operațiuni, bonusul „Bonus de bun venit” va apărea imediat în categoria “Bonus Inactiv”.

Pentru a putea activa bonsul va trebui să ţii cont de nişte termeni şi condiţii de rulare. În primul rând, bonusul are rulaj X1 şi trebuie pariate cel puţin 3 evenimente în cadrul unui bilet, în timp ce cota minimă pentru un eveniment trebuie să fie de 1.50

Pentru orice pariu pe care îl vei plasa cu banii tăi, îţi va fi returnată 50% din miză sub forma unui bonus. Să presupunem că pariezi 100 de lei. Ei bine, atunci 50 de lei se vor activa automat din acel bonus.

Bonusul activ se poate folosi doar respectând câteva condiţii din punct de vedere al parierii. Mai exact, trebuie să ai cel puţin 6 meciuri pe bilet, fiecare evenimente să aibă o cotă de minim 1.30, şi cam atât.

Pentru a te bucura şi de cele peste 500 de rotiri gratuiet, terbuie să depui astfel:

 1. Depui o sumă mai mică de 50 de lei şi vei primi 10 Rotiri Gratuite
 2. Pentru depunerea de 50 de lei şi vei primi 25 de rotiri
 3. Depui cel puţin 100 de lei şi vei primi 50 de rotiri
 4.  cel puţin 300 de lei şi vei primi 150 de rotiri
 5.  500 de lei şi vei primi 250 de rotiri
 6. 800 de lei şi vei primi 400 de rotiri
 7. Depui cel puţin 1000 de lei şi vei primi 500 de rotiri

Aşadar, în funcţie de suma pe care alegi să o depui iniţial, vei primi un anumit număr de rotiri. Rotirile pot fi consumate în cadrul unuia din jocurile:

 • Scrolls of Ra HD,
 • Aztec Gold Megaways,
 • Hot Spin Deluce,
 • Majestic Megaways
 • Mystery of LongWei.

Related posts

Ananas caramelizat cu fistic si creme fraiche

Adina Meyers

Bricolaj pentru plante

Adina Meyers

Gerard introduce un nou profil de tigla metalica cu acoperire de piatra naturala: Gerard Milano

Adina Meyers