LifeStyle

„Treapta a noua” de Tom Ziegler

Piesa este o analiza de profunzime a unei boli (alcoolismul) care instraineaza mintea de corp si care naruie normalitatea din relatia familiala.

Patru interpretari in cheie realista nimeresc nuantele potrivite intr-un spectacol emotionant, cu un mesaj puternic si tulburator. Cele patru actrite care reusesc sa trasmita sensibilitatea personajelor si mesajul puternic al piesei imbinand umorul si seriozitatea sunt: Valentina Zaharia, Iolanda Covaci, Patricia Katona si Monica Sandulescu, sub indrumarea Adrianei Popovici. Spectacolul se joaca de trei ani, in teatrele din Romania, cu casa inchisa.

Cu acest eveniment, Goldart continua misiunea de a sustine cultura si tinerii artisti romani. Intrarea va fi gratuita, iar publicul va putea face donatii pentru actori la finalul spectacolului. Acestei reprezentatii ii urmeaza, pe 31 mai, la ora 19:00, spectacolul „ Usor Pikant” cu Monica Florescu si Marian Popescu. 

Related posts

Cea mai silentioasa statie de calcat din lume, Philips PerfectCare Aqua Silence

Adina Meyers

Tot ce trebuie să știi despre florile de sânziene și efectele lor terapeutice

Adina Meyers

Cuptorul Electrolux CombiSteam Deluxe aduce savoarea mancarii de restaurant chiar la tine acasa

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe