LifeStyle

Cumparaturi relaxante cu Arctic

Acum Arctic te ajuta sa te bucuri de o sedinta de shopping relaxanta chiar si când achizitionezi electrocasnice, oferindu-ti posibilitatea de a returna produsul cumparat in termen de 30 de zile, in cazul in care te-ai razgândit.

Astfel, in perioada 15 mai – 31 august 2012, daca ai cumparat un produs Arctic si nu esti sigur de alegerea ta, desi esti multumit de performantele produsului, ai posibilitatea de a-l returna si iti vei primi banii inapoi. Trebuie doar sa suni  la Call Center-ul Arctic Expert Line, in termen de cel mult 30 de zile de la data achizitiei produsului si echipa de service a Arctic va veni si il va prelua in maximum 5 zile lucratoare de la inregistrarea cererii tale. In urmatoarele 10 zile lucratoare banii iti vor fi returnati direct in cont sau prin mandat postal. 

Poti beneficia de acesta optiune indiferent de ce produs electrocasnic doresti sa achizitionezi pentru ca toate categoriile de produse Arctic fac parte din aceasta campanie, inclusiv electrocasnicele din noua gama Arctic TET cu Tehnologie de Economisire pe Termen Lung.

Prin aceasta initiativa derulata sub sloganul “Cumpara Arctic relaxat – 30 zile banii inapoi garantat”, Arctic isi doreste sa faca experienta de cumparare mai facila si mai relaxanta, oferindu-ti 30 de zile de ragaz, timp suficient sa te convingi ca ai facut alegerea potrivita si ca ai cumparat exact ce ti-ai dorit. Arctic este singura companie care ofera acest beneficiu de returnare a produsului in 30 de zile, cu garantia primirii banilor inapoi, pentru electrocasnicele mari.

Pentru mai multe detalii despre initiativa “Cumpara Arctic relaxat – 30 zile banii inapoi garantat” acceseaza www.arctic.ro/30zile.

Acum ai un motiv in plus sa cumperi produse Arctic!

Related posts

Igienă pentru un stil de viață sănătos

Adina Meyers

Câștigătorii WunderDesign – design de produs responsabil

Adina Meyers

Homeycomb iti redecoreaza casa de Paste!

Adina Meyers