Poate ti se pare devreme sa scriem despre decorul de iarna, dar hei, anul acesta am avut deja prima zapada in octombrie! In orice caz, multe dintre accesoriile pe care le-ai folosit pentru a crea o ambianta stilata de toamna pot fi transformate in decor de iarna, mai ales daca sunt metalice!

Pernele stralucitoare

Elementele cu texturi metalice sunt „statement-uri” festive perfecte atat pentru toamna, cat si pentru iarna. Pernele de inspiratie art-deco, cu design geometric sunt moderne si dau personaitate spatiului. Vrei si mai multa stralucire? Ce zici de fetele de perna aurii si argintii! Arata foarte bine mai ales de sarbatori.

Pufuri imbracate in blana artificiala

Atrag privirile, sunt calduroase si se potrivesc bine cu decorul metalic.

Vaze cu model degrade

Decoreaza-ti livingul cu vaze din lemn de mango sau opteaza pentru unele metalice in game de argintiu, cupru si roz auriu. Oricare dintre aceste optiuni va adauga tuse organice decorului festiv.

Lumanari

Acestea dau un plus de confort si caldura spatiului. Pentru un ambient modern, cauta sfesnice de metal, in forme geometrice.

Fete de masa festive

Pastreaza accentele metalice si opteaza pentru modele geometrice. Tonurile metalice, texturile stratificate si nuantele telurice te vor ajuta sa realizezi decorul de toamna-iarna cu stil si eleganta!

 

 

Related posts

Cum sa alegi o chiuveta de calitate pentru bucataria ta

Adina Meyers

4 sfaturi pentru cumpărarea mobilei în primul tău apartament

Adina Meyers

Ambient glamour şi culori tonice

Adina Meyers