LifeStyle

Arta este prezenta in toate formele sale la Palatul Noblesse

Galeriile Noblesse se remarca pe piata din Romania detinand un portofoliu de peste 350 de furnizori de renume mondial si, de curand, un showroom unic, exclusivist, amenajat intr-o cladire monument istoric – Palatul Noblesse.

In fiecare incapere a Palatului Noblesse, designerii Galeriilor Noblesse si ai propriului birou de arhitectura si design interior, Studio Insign, au creat ambiente diverse, redand farmecul fiecarui stil de amenajare interioara pe care l-au transpus in frumoasa cladire monument istoric. Astfel, stilurile florentin, baroc, eclectic, british, design, Ludovic al XIV sau al XV sunt reprezentate prin placarile din marmura, piesele de mobilier si accesoriile comercializate de Galeriile Noblesse si expuse in salile Palatului Noblesse.

Frumoasa cladire a Palatului Noblesse dateaza din 1881 si a fost restaurata, consolidata si amenajata interior de echipele Galeriilor Noblesse in decursul unui an si jumatate, acesta fiind un adevarat record. S-a lucrat intens la interiorul si exteriorul resedintei care era deteriorata, s-au restaurant stucaturile si alte elemente arhitecturale, in acest fel cladirea fiind readusa la viata si redata patrimoniului cultural bucurestean.

Dar Palatul Noblesse este mai mult decat un show-room, fiind un spatiu multifunctional dedicat artelor in toate formele sale. Tocmai de aceea, in Palatul Noblesse a fost creat un Centru de Arte si Evenimente unde a devenit deja traditie sa fie organizate evenimente elegante, care readuc in prim plan farmecul secolelor trecute. In luna octombrie a fost organizata a doua editie a seratei Belle Epoque, un eveniment organizat de Asociatia Culturala Noblesse care a adus aminte de evenimentele mondene de la sfarsitul secolului al XIX-lea. Invitatii au avut ocazia sa valseze, sa danseze polka si mazurca, sa asiste la un recital in premiera al sopranei Irina Iordachescu si nu in ultimul rand sa se delecteze cu delicatese si sa realizeze un networking de calitate.

Tot in octombrie s-a inaugurat stagiunea de toamna la Palatul Noblesse cu un concert privat-“Opera, but not too loud” in interpretarea tenorului Vlad Mirita si a baritonului Basalic Iordache, un eveniment care a reunit iubitori ai operei si operetei, acestia avand posibilitatea de a interactiona atat intre ei, cat si cu cele doua nume mari ale scenei nationale si internationale.

“Dupa ce am trecut prin toate etapele pe care le presupune restaurarea unei cladiri monument istoric, dupa ce am redat farmecul acestei resedinte cu ajutorul echipei Studio Insign, eforturile noastre, ale tuturor sunt rasplatite prin acordurile rafinate ale cvartetelor, prin vocile calde ale celor care sustin concerte sau spectacole private la noi. Dar atmosfera este intregita cu adevarat de invitatii la evenimente, de catre cei care doresc sa cunoasca o frantura din istoria si cultura acestei case”, a declarant CEO Galeriile Noblesse, Loredana Preda.

Daca doriti sa fiti la curent cu evenimentele lunii noiembrie accesati site-ul www.palatulnoblesse.ro, iar cele mai noi colectii de mobilier, placari si accesorii le descoperiti pe site-ul www.galeriilenoblesse.ro

 

 

 

 

Related posts

My House lanseaza La Table Hermès in Romania

Adina Meyers

Faimosul club Jimmy’z din Monte Carlo se mută la București pentru o noapte. La petrecere este posibil să participe și Philipp Plein.

Adina Meyers

Copiii și părinții aleargă împreună la a X-a ediție a Campionilor sănătății

Adina Meyers