Amenajari Interioare

Avantajele unui apartament la mansarda

Inca din stadiul de proiect, Errigal Residence si-a propus sa exploateze spatiul intr-o maniera optima, aerisita, astfel incât drumurile si aleile de circulatie interioara sunt largi, pavate, cu trotuare solide. Parcarile sunt amplasate atat la demisolul fiecarui bloc, cat si in zonele exterioare. Errigal Residence isi integreaza fericit constructiile intr-un spatiu verde generos, cu locuri de joaca si alei pietonale.

Cartierul de lux este compus din 9 unitati moderne si spatioase, dispuse in linie, opt dintre aceste fiind apartamente, un singur spatiu avand rol de spatiu comercial si de birouri.

Dintre toate apartamentele, cele mai spatioase, mai luminoase si mai atractive sunt cele situate la mansarda. Acestea au suprafete de 45, 47 sau 62 mp si sunt dispuse pe unul, respectiv doua niveluri.

Apartamentele de la mansarda surprind prin aerul tineresc, originalitatea finisajelor si a compartimentarii, dar in mod special prin luminozitatea asigurata prin ferestrele VELUX generoase ca dimenisiuni. Balcoanele Cabrio tot de la VELUX pentru acces fizic in afara mansardei imprima un aer inovator si elegant spatiilor si asigura o vedere panoramica splendida orientata catre oras. Finisajele exterioare si cele interioare sunt concepute pentru a crea un maxim confort.

Errigal Residence are acces direct din strada Buna Ziua pe drumuri si alei comune, pavate. Cartierul beneficiaza de toate utilitatile: apa, gaz, canalizare, curent. Fiecare locuinta este cablata, fiecare camera fiind dotata cu prize de internet, telefon si tv. Toate cablarile sunt subterane, ceea ce ofera ansamblului de locuinte un aspect elegant.

Related posts

Vrei sa cumperi un blender?

Adina Meyers

Pregateste-ti casa pentru vara

Adina Meyers

Casa cu personalitate in stil traditional

Adina Meyers