LifeStyle

Traieste viata cu fun!

Printre acestea ecologia, interesul pentru obiectele si decoratiunile executate manual precum si pentru obiecte si mobilier care aduc emotii, energii pozitive si inovatie. Se pot desprinde urmatoarele tendinte importante privind designul si moda: romantic, confortabil si elegant, calm si stabilitate. Passione si Emotione raman doua directii importante urmarite in cadrul manifestarii. S-a relevat importanta designului de obiect, mai ales ca multe firme au prezentat decoratiuni si accesorii.

Iata si prezentarea pe scurt a uneia dintre tendintele identificate la AMBIENTE, si anume care se refera la decoruri incintatoare, subtile si visatoare.

Anii ’50 si ’60 pot oferi o interpretare contemporana cand se folosesc culori fresh, modele florale romantice si detalii fine. Tot mai mult se poarta si ornamentele florale intr-un mix de tonuri pastel, foarte la moda fiind culorile lila ši zmeura. Desenele si grafica frumoasa impodobesc obiectele din materiale textile, sticla sau portelan. Cota de piata a portelanului se mentine la nivele ridicate, obiectele din acest material, avind si o incarcatura romantica, sunt in continuare foarte cautate.
Traieste viata cu fun!

Related posts

Chiuveta Polyedro, revolutia in design propusa de Franke

Adina Meyers

Ziua Sigurantei pe Internet: 10 porunci pentru ca siguranta sa fie cu tine!

Adina Meyers

Cele mai ciudate paturi și locuri de dormit

Adina Meyers