Indiferent ca le preferam pe cele fixe ori mobile, pe cele masive ori pliante, pe cele clasice ori moderne, cu totii suntem de acord intr-o privinta: sunt indispensabile din orice zona a casei. Ca atare, trebuie sa le alegem cu mare atentie, in functie de incaperea in care le vom aseza, de preferintele si nevoile noastre, dar si de rolul pe care-l vor avea. Pe langa ratiunile de ordin functional, este foarte important sa tinem cont si de aspectul estetic al acestora.

Pentru a crea o amenajare armonioasa, in care sa ne faca placere sa locuim, este obligatoriu sa alegem accesoriile de sezut in consonanta stilistica cu celelalte piese de mobilier si elemente din décor, existind in acest sens pe piata de specialitate o mare diversitate de modele si materiale (lemn, piele, ratan, plastic, fier forjat, aluminiu, crom etc.) usor de adaptat bugetului pe care il avem si tipului de amenajare ales.

In living, un spatiu destinat relaxarii, cele mai potrivite sunt fotoliile cat mai confortabile, in care ne vom cufunda ore in sir vizionand filmele preferate sau discutand cu prietenii. O alta solutie ar fi fotoliile speciale, cu brate, tetiere si picioare pentru sprijin, sau scaunele carora li se pot ajusta inaltimea si inclinatia.

Related posts

15 modalitati de a folosi rachita in decor

Adina Meyers

Cum revitalizezi bucataria de la tara

Adina Meyers

Cum integram in amenajare butucii de lemn folositi la semineu

Adina Meyers