LifeStyle

Naandanjain Romania a lansat kit-ul de intretinere a loturilor mici de pamant

NDJ si-a propus sa ajunga anul acesta la o cota de piata de 30% in domeniul sistemelor si echipamentelor de irigare din Romania.

Kit-ul de irigare NDJ nu este consumator de energie, functioneaza gravitational si este potrivit penru orice tipuri de cultura si proiecte, de la legume si flori pana la pomi sau gazon. Se poate instala atat la culturile din camp, cat si la cele din sere si  poate fi folosit pe terenuri de orice forma.

Conceptia produsului a urmarit cresterea eficientei, printr-o mai buna distributie a apei si a ingrasamintelor, prin reducerea evaporarii si a scurgerilor si prin scaderea necesitatii de lucru manual. Folosirea kit-ului de irigare NDJ diminueaza drastic pericolul de aparitie a buruienilor si elimina stropirea frunzelor prevenind astfel bolile fungice.

Nu este nevoie de experienta pentru montarea si punerea in functiune a kit-ului de irigare NDJ, care este alcatuit din subansambluri si poate fi demontat si depozitat cu usurinta. Echipamentul este prevazut cu linie de picurare de 12 mm, este fabricat din materiale rezistente la orice ingrasaminte solubile.

Related posts

Pictura taraneasca din China

Adina Meyers

Nebulizatorul, un aparat medical pe care trebuie să îl ai în casă

Adina Meyers

Concurs de la Delta Studio – Castiga o lampa FOSCARINI/ saptamana!

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe