Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Îți place cafeaua? Folosește-o și ca sursă de inspirație pentru amenajarea bucătăriei tale

Atunci când te hotărăști să îți amenajezi/reamenajezi locuința nu uita să ții cont și de lucrurile care îți plac foarte mult: sport, filme, călătorii, preparate culinare, anumite băuturi etc. Acestea reprezintă o adevărată sursă de inspirație și te pot ajuta să obții casa care să te reprezinte, o casă în care să te simți în fiecare zi „acasăˮ.

De exemplu, dacă printre pasiunile tale se numără cafeaua, de ce să nu folosești această „informațieˮ pentru a oferi un plus de farmec bucătăriei tale?

Poți începe prin a alege locul potrivit pentru a așeza toate elementele de care ai nevoie pentru a obține și a te bucura de o cafea pe gustul tău (masă, scaune, blat etc.) Apoi urmează aranjarea sa; aranjare ce trebuie să fie armonioasă atât din punct de vedere funcțional, cât și estetic.

Trebuie să ai grijă să nu aglomerezi spațiul. Prea multe căni, ibrice, aparate pentru prepararea cafelei (filtru, espressor etc.) înghesuite, nu vor face altceva decât să creeze o senzație de aglomerare. Pentru o mai bună organizare poți achiziționa suporturi pentru căni, diverse borcane pentru sortimentele tale preferate de cafea, coșuri pentru tacâmuri etc.

Nu neglija nici aspectul culorilor. Fiind un loc destinat relaxării, poți îndrăzni să alegi culori ceva mai puternice. Tot ce trebuie să faci este să creezi o legătură cromatică între restul bucătăriei și locul destinat preparării și servirii cafelei.

Dacă spațiul îți permite, poți opta și pentru montarea unor etajere pe care să așezi câteva cărți preferate sau reviste. O cafea bună merge întotdeauna cu o carte bună, nu-i așa?

Sperăm ca imaginile din galeria foto să te inspire în amenajarea unui spațiu perfect pentru prepararea/servirea cafelei.

Sursă foto:  https://www.facebook.com/unmillondeideass/

 

Related posts

Vila frumoasa, construita la doi pasi de padure si lac

Adina Meyers

Despre alegerea corecta a unui sistem de alarma potrivit pentru locuinta ta

Adina Meyers

Iluminatul functional – o necesitate in bucatarie

Adina Meyers