LifeStyle

Tot mai multe acoperisuri invelite cu Wetterbest

Depaco, producatorul tiglei metalice Wetterbest, se bucura de oportunitatile crizei. Primul semestru a lui 2009 a insemnat o crestere a afacerii de 70%.

Romanii au mizat pe priceperea producatorului autohton. Astfel tot mai multe constructii sunt adapostite de tigla metalica Wetterbest.

Aceasta este fabricata din otel de la Arcelor Mittal. Se prezinta sub forma unor panouri de tabla prevopsita, din otel, deformata la rece, debitata la diverse lungimi. Tiglele au o latime utila de 1120 mm si 6 ondule cu o inaltime de 20 mm. Avantajul? Inaltimea ondulei – peste media uzuala – constituie atat un avantaj estetic, dar si unul de rezistenta mecanica.

Toate aceste trasaturi si pretul competitiv, de 4,5 euro/mp plus TVA, i-au asigurat succesul. In primele 8 luni ale lui 2009, Depaco a avut o cifra de afaceri de 2,9 milioane de euro, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut – 2.2 milioane de euro. Pana la sfarsitul anului, reprezentantii companiei estimeaza o crestere de pana la 5 milioane de euro, fata de 3,5 milioane in 2008.

Depaco a debutat pe piata de tigle metalice in 1999 sub numele Final Construct. In martie 2007, firma s-a rebranduit, iar Final Construct a devenit Depaco, care si-a extins totodata aria de activitate. Compania si-a schimbat atat actionariatul, cat si strategia de dezvoltare, devenind din importator, producator de tigle metalice.

La Baicoi, Depaco detine o fabrica moderna cu 5 linii automate de productie, unde lucreaza 45 de angajati.

Related posts

Pregateste-te de sarbatoare, cu Philips

Adina Meyers

MD Architecture & Design contureaza magia sarbatorilor de iarna in restaurantul Fior di Latte

Adina Meyers

Transforma curatenia intr-un dans!

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe