LifeStyle

Regaseste gustul proaspat al legumelor si fructelor cu FreshFrost Free

Legumele si fructele proaspete sunt mult mai gustoase si au proprietati nutritive excelente. Datorita perisabilitatii lor, ele nu pot fi pastrate timp indelungat.

“Fructele si legumele proaspete au multe minerale, vitamine si fibre. Alimentele proaspete reprezinta o parte esentiala a dietei noastre zilnice.” spune Carmen Georgescu, Marketing & Communication Manager Electrolux Romania. “Este pacat ca ajungem sa aruncam mancarea deoarece s-a stricat in frigider. Aceasta este o pierdere atat financiara, cat si pentru mediul inconjurator.”

Statisticile Eurostat arata ca un european genereaza in medie 562 kg de gunoi menajer in fiecare an. O parte din acesta rezulta din alimente cumparate si care nu sunt consumate in timp util. Noua gama de combine frigorifice FreshFrostFree™ de la Electrolux este dotata cu tehnologie TwinTechFrostFree, ce permite pastrarea alimentelor pe o perioada de timp mai indelungata. Acest lucru nu numai ca va va ajuta sa economisiti bani, dar reduce si cantitatea de gunoi menajer.

Libertate de depozitare cu FreeStore™

Gama FreshFrostFree™ include de asemenea noile modele FreeStore™. FreeStore™ asigura o temperatura constanta si o umiditate optima in interiorul frigiderului. Puteti depozita alimetele oriunde in frigider, folosid eficient spatiul disponibil, variatiile de temperatura din frigider fiind minimizate.

Eliminarea mirosurilor neplacute

O alta problema des intalnita este reprezentata de mirosurile neplacute ce apar in interiorul frigiderului. Filtrul TasteGuard™ asigura filtrarea aerului din frigider, retinand mirosurile neplacute.

Noua gama de combine frigorifice FreshFrostFree™ de la Electrolux este disponibila in magazinele de specialitate la un pret recomandat de vanzare cuprins intre 1799 RON si 2999 RON. 

Related posts

Romanii cauta placi decorative cu elemente din natura, moda sau pictura

Adina Meyers

Gustul bunului gust : Deschiderea Le OacOac Bistro

Adina Meyers

Glamping în România: Cazări inedite la cort, dar cu condiții de hotel de 5* – FOTO

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe