LifeStyle

AQUA JEBBO de la ZEPTER – forta naturala a aburului pentru o curatenie desavarsita

Daca aruncam o privire la microscop, ar parea ca traim in basmele cu eroi si personaje negative: aruncam in lupta substante chimice de curatare, arome minunate, lavete sofisticate, cautam acarienii, microbii, virusurile, praful si parul animalelor de casa in fiecare colt si ne avantam cu mopul in mana sa lustruim podelele, sa aerisim incaperile, sa scuturam zdravan paturile. Terminam asudati si zambitori, dar am obtinut victoria in batalie?

Fie si un gram de praf ramas poate contine pana la 19.000 de acarieni, ceea ce inseamna ca milioane de acarieni traiesc, respira si mor in paturile noastre! Petrecem aproape o treime din viata dormind, ceea ce inseamna ca petrecem o treime din viata in contact direct cu acarienii din praf! Acest contact prelungit agraveaza alergiile si poate cauza chiar astmul, in special la copii! Oriunde patrunde praful, exista si paraziti.

Lupta pentru sanatatea noastra trebuie dusa pe mai multe fronturi.

Zepter International ne spune numele magic care va decide soarta bataliilor: Aqua Jebbo, arma care va intoarce situatia in favoarea noastra. Avem un aliat puternic si natural: aburul!

Aqua Jebbo este un sistem de curatare si dezinfectare cu multiple fatete: presiunea extraordinara a aburului distruge cu usurinta germenii si parazitii care incearca sa transforme locuinta dvs. in regatul lor propriu.

Puterea patrunzatoare a aburului elimina acarienii si permite ca basmul familiei dvs. sa continue frumos. Puterea temperaturii de 150ºC a aburului produs de Aqua Jebbo spulbera toate creaturile microscopice care va invadeaza povestea!

Iar cavalerii si domnitele trebuie sa aiba mereu parte de vesminte puse la punct: de aceea, puterea naturala si ecologica a aburului se combina cu fierul de calcat profesional al sistemului Aqua Jebbo, ce actioneaza atat pe orizontala, dar si pe verticala, facand cutele sa dispara si improspatand hainele.

Deschideti sala armelor lui Aqua Jebbo pentru a va arunca in lupta cu tot ce este mai bun: tuburile prelungitoare pentru un acces usor, presiunea ridicata a aburului, peria mare, peria triunghiulara, tunul de abur, dispozitivul de curatat geamuri si oglinzi si fierul de calcat profesional va deschid portile curateniei absolute!

Veti fi conducatorul unui regat de o puritate uimitoare, si totul intr-un mod ecologic si neagresiv, prin forta naturala a puterii aburului eliberat de sistemul Aqua Jebbo de la Zepter.

Articole similare

Un grătar făcut atent este cel cu condiment!

Redactia

Alexandra Stan, concert in Canada dedicat femeilor abuzate

Redactia

Lemet inaugureaza un nou magazin in Craiova

Redactia