LifeStyle Retete

Tort model Mos Craciun

Ingrediente:

Pentru blat:

6 oua

6 linguri de zahar

6 linguri de faina

1 praf de copt

2 linguri cacao

esenta de rom

Pentru crema:

1 plic crema de vanilie

250 ml lapte

3 linguri zahar

250 ml frisca

un compot piersici

Pentru decor:

frisca

colorant alimentar

Mod de preparare:

Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul in ploaie, apoi galbenusurile, faina, praful de copt, esenta si cacaoa. Pregatim crema conform instructiunilor de pe pachet. Batem frisca spuma. Amestecam crema cu frisca. Taiem blatul in 2, il insiropam cu zeama de la compotul de piersici. Punem un strat de crema, apoi piersicile taiate cubulete, inca un strat de crema, al 2-lea blat, pe care il insiropam, crema si incercam sa-l decoram cu frisca in forma de Mos Mraciun.

Material preluat de pe www.gustos.ro

 

Related posts

Prima pagină de istorie ”Rock & More” a fost creată!

Adina Meyers

Proiectele hoteliere genereaza 30% din business-ul Kuma in Romania

Adina Meyers

Embrace the surreal: noi tendințe și inspirație à la Maison&Objet

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe