Ingrediente:
Pentru blat:
6 oua
6 linguri de zahar
6 linguri de faina
1 praf de copt
2 linguri cacao
esenta de rom
Pentru crema:
1 plic crema de vanilie
250 ml lapte
3 linguri zahar
250 ml frisca
un compot piersici
Pentru decor:
frisca
colorant alimentar
Mod de preparare:
Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul in ploaie, apoi galbenusurile, faina, praful de copt, esenta si cacaoa. Pregatim crema conform instructiunilor de pe pachet. Batem frisca spuma. Amestecam crema cu frisca. Taiem blatul in 2, il insiropam cu zeama de la compotul de piersici. Punem un strat de crema, apoi piersicile taiate cubulete, inca un strat de crema, al 2-lea blat, pe care il insiropam, crema si incercam sa-l decoram cu frisca in forma de Mos Mraciun.
Material preluat de pe www.gustos.ro