LifeStyle

Bicicleta de fitness – un dispozitiv care te provoacă să ai un stil de viață echilibrat

În prezent avem tot mai puțin timp la dispoziție pentru noi. Fiind prinși între casă și serviciu, uităm faptul că organismul nostru are nevoie de mai multă atenție – o alimentație sănătoasă, mai multă mișcare și mai puțin stres.

Ne aducem aminte că trebuie să avem mai multă grijă de sănătatea noastră atunci când vedem câteva kilograme în plus, pentru ca mai apoi să începem să căutăm o sală de fitness, în speranța că vom rămâne suficient de motivați încât să le eliminăm.

Un stil de viață haotic nu înseamnă însă doar câteva kilograme în plus, ci și o rezistență scăzută la efort, probleme de sănătate, oboseală accentuată și stres.

Bicicleta de fitness – un aparat care te ține motivat

Cum mersul la sala presupune deplasarea până la locul cu pricina și, implicit, timp pierdut, ajungem să renunțăm destul la repede la această activitate.

Pentru a ne asigura că vom rămâne concentrați pe îmbunătățirea stilului de viață și pentru a obține rezultatele dorite, fără a pierde timp prețios, putem alege să cumpărăm aparate de fitness pentru acasă. În acest sens, putem mai întâi să ne îndreptăm atenția către o bicicletă de fitness.

Acest aparat de fitness este de nelipsit din sălile de sport deoarece aduce multiple beneficii celor care îl utilizează. Imitând mersul pe bicicleta clasică, este ușor de utilizat indiferent de tipul ei și, în timp ce ajută corpul să se tonifieze, diminuează stresul și contribuie la crearea unei stări de bine.

Tipuri de biciclete de fitness

Achiziționarea celui mai bun tip de bicicletă de fitness pentru acasă trebuie să țină cont de anumite criterii. În primul rând, este important să se cunoască faptul că pe piață există mai multe tipuri de astfel de aparate de fitness, dintre care cele mai cunoscute sunt:

  • bicicletele staționare – se aseamănă mult celor clasice, solicitând mai mult musculatura picioarelor;
  • bicicletele eliptice – au în locul obișnuitelor pedale unele cu mișcare oscilantă, care cer o poziție anume și supun nu doar picioarele la efort, ci întregul corp.

Desigur, bicicletele eliptice le-au detronat pe cele staționare deoarece pun mai multe grupe de mușchi în mișcare și garantează, astfel, rezultate mai bune. Oricum, ambele tipuri au avantaje, alegerea ținând cont de preferințele fiecăruia.

Bicicletele de fitness eliptice – recomandate atât pentru începători, cât și pentru profesioniști

Un alt factor care transformă o bicicletă eliptică într-o alegere perfectă este ușurința cu care poate fi folosită. Astfel, aceasta poate fi utilizată atât de către începători, cât și de către cei pentru care fitnessul este un mod de viață.

Avantajele bicicletei de fitness eliptice:

  • dat fiind faptul că pune în mișcare întregul corp, este un foarte bun stimulent cardio;
  • este cea mai eficientă bicicletă de fitness în ceea ce privește eliminarea kilogramelor în plus;
  • tonifiază excelent mușchii fesieri, pe cei ai gambelor, coapselor și șoldurilor;
  • este potrivită și pentru persoanele cu probleme articulare sau cu risc crescut de accidentare;
  • are, de regulă, o dimensiune destul de mică, putând fi cu ușurință utilizată din confortul propriei locuințe;
  • are, în mod normal, afișaj, permițând observarea timpului alocat activității, a vitezei de rulare, a distanței parcurse și a caloriilor pierdute.

DHS Fitness – biciclete de fitness la prețuri corecte

DHS Fitness susține dorința oamenilor care doresc un stil de viață sănătos, punând la dispoziție produsele de fitness de calitate care să contribuie la menținerea acestuia.

Pe dhsfitness.ro se găsesc biciclete de fitness profesionale, benzi de alergare, biciclete eliptice, bănci de antrenament, steppere și alte accesorii de fitness, la prețuri corecte.

Pentru cei care doresc să achiziționeze o bicicletă de fitness, dar nu au mai utilizat până acum un astfel de aparat, compania recomandă următoarele două modele:

  • Bicicleta eliptică DHS 3615 – este un model performant, special conceput pentru a îmbunătăți echilibrul și mobilitatea. Dispune de reglare manuală a rezistenței cu 8 trepte, transmisie pe curea și sens dublu de pedalare. Are o greutate de 46,5 kg și un computer cu numeroase funcții (viteză, distanță, timp, calorii arse etc.) care permit o mai bună organizare a antrenamentului.
  • Bicicletă eliptică DHS 3621 – are un preț accesibil și este special creată pentru a fi utilizată acasă. Are sens de pedalare într-un singur sens, transmisie pe curea, reglare manuală și un display care afișează date precum viteza parcursă, timpul alocat, caloriile arse etc.

Fitnessul este un mod de viață potrivit tuturor!

 

 

 

Related posts

Workshopuri creative in cadrul Atelier Irina Neacsu

Adina Meyers

Rezultate perfecte cu Ultimate Pure – cel mai puternic fier de călcat Tefal

Adina Meyers

„Cărți deschise pentru minți deschise”

Adina Meyers