Home

Iată de ce ar trebui să alegeți cea mai bună perie rotativă pentru părul dumneavoastră

Periile de coafat sunt un „game-changer” total pentru coafarea acasă, combinând un uscător de păr și o perie rotundă într-un instrument de coafare foarte ușor de utilizat, care vă permite să obțineți rezultate de coafare de calitate de salon. Identificarea celei mai bune perii pentru lungimea, tipul și dorințele de styling ale părului dvs. poate fi însă dificilă.

Acest ghid a fost scris pentru a vă ajuta să găsiți cea mai bună perie rotativă care să corespundă nevoilor și dorințelor dumneavoastră. Vă recomandăm să citiți recenziile celor mai bine cotate perii cu aer cald. 

Ce este o perie rotativă?

O perie rotativă este ca o combinație între un uscător de păr și o perie rotundă într-un singur instrument de păr. Este o unealtă electrică de coafare a părului care este o perie rotundă care suflă căldură din interior spre exterior pentru a vă usca părul în timp ce îl periați și îl coafați. Acest lucru înseamnă că aveți nevoie doar de un singur instrument pentru a vă usca părul. Nu mai trebuie să jonglați atât cu un uscător de păr, cât și cu o perie.

Există două tipuri de perii de uscat părul, cele rotative și cele statice. O perie rotativă Babyliss are elemente care se rotesc automat, astfel încât nici nu trebuie să rotiți singură peria, în timp ce perii statici trebuie rotiți manual.

Chiar funcționează aceste perii?

Absolut DA! Periile cu aer cald sunt super ușor de folosit și vă permit să obțineți cu ușurință un stil de păr de calitate salon, drept și totuși ondulat, frumos, ca de model. De când am descoperit toate aceste modele de perie rotativă Babyliss, aceasta este acum instrumentul nostru preferat de coafat.

Achiziționarea oricăreia dintre cele mai bune perii rotative va face o diferență atât de pozitivă în coafarea părului dvs., încât vă veți întreba cum v-ați descurcat înainte de a o cumpăra! Coafarea părului este mult mai ușoară pentru mine acum că folosesc cea mai bună perie rotativă Babyliss.

Cum funcționează periile cu aer cald?

Periile suflă aer pentru a vă usca părul, în timp ce treceți instrumentul prin păr și îl rotiți, descurcând, netezind și stilizând părul. Este la fel de ușor ca și cum v-ați peria părul.

Cele mai multe modele de perie rotativă Babyliss au mai multe setări diferite de căldură și de viteză pe care le puteți regla în funcție de tipul dvs. de păr, precum și o setare rece pentru a vă ajuta să vă aranjați stilul de păr.

Puteți folosi o perie cu aer cald pe părul ud?

Da, puteți folosi o perie cu aer cald pe părul complet ud, dar veți obține cele mai bune rezultate dacă părul dvs. este mai degrabă umed. Acest lucru va duce, de asemenea, la cea mai mică cantitate de deteriorare termică a părului dvs. Am tendința de a folosi un prosop pentru a stoarce apa din părul meu și, dacă am timp, îl las să se usuce puțin la aer înainte de a folosi o perie rotativă Babyliss.

Beneficiile folosirii celor mai bune perii cu aer cald

  • Ușor de folosit

Dacă, la fel ca mine, vă chinuiți să coordonați folosirea simultană a uscătorului de păr și a periei, veți fi absolut încântată de cât de ușor sunt de folosit periile cu aer cald. Un singur instrument este mult mai ușor de folosit decât să jonglați cu două. Folosirea unei perii rotative este la fel de ușoară ca și periajul părului.

  • Economie de costuri

Folosind o perie cu aer cald, veți obține acasă rezultate de calitate de salon, fără a fi nevoie de abilități speciale, astfel încât nu mai trebuie să plătiți pentru coafuri profesionale. De asemenea, economisiți bani prin faptul că trebuie să cumpărați un singur instrument de coafat în loc de o perie rotundă, un uscător de păr și un aparat de coafat.

  • Economie de timp

Spre deosebire de aparatele de îndreptat părul și bigudiurile de păr, care trebuie folosite doar pe părul uscat, o perie cu aer cald este concepută pentru a vă usca părul și a-l coafa în același timp, economisind astfel timp.

Related posts

Akzo Nobel Coatings Romania isi consolideaza pozitia pe sectorul de vopsele premium

Adina Meyers

Ramele foto pot fi și obiecte decorative

Adina Meyers

Fii creativ: ce poți face din paleții reciclați

Adina Meyers