LifeStyle

Toamna se numara vertebrele coloanei

Concediul s-a terminat, toamna a inceput si se anunta a fi plina de activitati. Gata cu sezlongul, gata cu hamacul sau patura de la picnic, acum revii la patul de acasa, care va fi dorit cu ardoare in fiecare seara pentru odihna ta si a corpului tau care este solicitat pe tot parcursul zilei.

Nu este deloc indicat sa subestimezi coloana vertebrala. Fiind axul corpului tau, iti permite sa te arcuiesti, sa fii flexibil(a), sa iti simti si sa iti folosesti membrele si are o multitudine de alte functii.

Pentru o viata linistita, este cruciala sanatatea ta si a coloanei vertebrale. Un om sanatos are sansa sa fie un om mult mai eficient. Imbunatateste-ti miscarile si posturile si vei reusi sa inabusi din fasa viitoarele probleme de sanatate.

Iata cum:

  • daca ridici greutati, tine spatele drept;

  • dormi in pozitie corecta;

  • practica stretching-ul;

  • fii activ(a) fizic;

  • hidrateaza-te suficient.

Bine, ai aflat cum sa ai grija de coloana ta peste zi. Dar si pe timpul noptii, coloana vertebrala poate fi supusa la presiuni si curbari anormale daca nu acorzi atentie pernei si saltelei.

Perna trebuie sa fie flexibila si ferma pentru a-ti sustine capul in linie cu coloana. Salteaua trebuie sa nu fie prea moale sau prea tare si sa nu formeze puncte de presiune.

Salteaua SOLO Anatomic, oferita de Green Future, este o astfel de saltea. Anatomica, cu arcuri tip Pocket, împachetate individual, aceasta are capacitatea de a ameliora punctele de presiune, oferindu-ti astfel un confort sporit in timpul somnului. Practic, salteaua SOLO Anatomic foloseste o tehnologie activa prin care se susține corpul si coloana vertebrala. In plus, datorita structurii sale: arcuri, spuma poliuretanica, fibre virgine siliconizate si tricot elastic, salteaua asigura o circulație excelenta a aerului, somnul fiind mai linistit.

Mai multe detalii pe green-future.ro

 

 

 

 

 

 

Related posts

Zmeura, medicamentul din grădina ta – FOTO

Adina Meyers

Protejează pielea delicată a micuțului tău cu noua gama Klorane Bébé

Adina Meyers

Rulota: ghid de vacanță cu casa pe 4 roți – FOTO

Adina Meyers