LifeStyle

Colectia ”Nu Ma Uita”: operatiune lansata cu succes si aflata in plina desfasurare

Text: Genoveva Hossu

Iubirea pentru tot ceea ce inseamna industrie creativa ne-a facut, pe mine si alti cinci prieteni de-ai mei, sa ne implicam intr-un proiect experimental foarte complex.

Am creat o colectie neconventionala, ”Nu Ma Uita”, din dorinta de a aduce un omagiu comun marelui sculptor Brancusi, dar si disciplinelor conexe, care au atat de multe in comun cu personalitate, imortalitatea si operele sale.

Ziua in care ”Nu Ma Uita” a vazut lumina primilor perechi de ochi curiosi, a fost traita la cote maxime. S-a intamplat in ziua de 14 mai, in cadrul unui mic dejun in cerc restrans la 360 HUB, Bucuresti. Am lansat colectia, avand alaturi de mine oameni extraordinari, care iubesc frumosul, debordeaza de o energie aparte si impart bucurie de jur-imprejur.

Am povestit despre admiratia pe care i-o port lui Brancusi, despre dorinta de a-i aduce un tribut pe masura genialitatii lui, dar si despre provocarile intalnite pe parcurs, avand in vedere ca exercitiul de creativitate pe care ni l-am asumat a fost atat de complex. Eu si cei cinci prieteni ai mei, avem background-uri foarte diverse, reprezentam mai multe discipline creative si ”Nu Ma Uita” a insemnat o incercare de a le aduce pe toate acestea impreuna.

Andreea Radu, Daniela Maier, Ioan Sumedre Jr., Lucian Broscatean si Adi Hadean sunt cei cinci, datorita carora a  prins viata proiectul meu de suflet. in cadrul micului dejun, au vorbit despre ce a insemnat pentru ei intreaga experienta ”Nu Ma Uita” si despre semnificatia fiecarui obiect realizat in cadrul colectiei.

Canapeaua de rumegus, dormitorul din europaleti Pogany, scaunul-fotoliu pictat manual, masa de gheata efemera, farfuriile si vazele Ripples, prajiturile Pavlova, piesele vestimentare conceptuale, precum si corpurile de iluminat Pogany sunt doar cateva dintre obiectele colectiei care sunt expuse, pana pe 24 mai, la 360 HUB.

O colectie prototip, alcatuita din elementele-cheie ale colectiei originale, este gazduita si de Hanul Gabroveni, unde are loc expozitia centrala Romanian Design Week (RDW) din acest an.

Participarea unui designer si, in general, a unei persoane aflate in slujba frumosului, la un eveniment de asa anvergura cum e RDW, e o mare bucurie. Mai ales atunci cand colectia expusa publicului larg e un exemplu de munca multidisciplinara. Acesta este si cazul ”Nu Ma Uita”, de pilda, care reuneste aproape toate disciplinile regasite in conceptul RDW: design interior, design de produs, fashion design, pictura si, mergand mai departe de atat, arta culinara.

Universul comprimat al lui Brancusi isi lasa portile larg deschise oricarui doritor de a-i trece pragul, pana duminica, 24 mai, ora 22:00.

Te invit sa fii martor al unui experiment intre cinci discipline ale frumosului.

Nu ma uita,

G.H.

Related posts

Ciorapi cu compresie graduala pentru femei si barbati de la Gloria Med

Adina Meyers

Revista Casa Mea vă așteaptă la târgul Ambient

Adina Meyers

(P) Studio Insign castiga Boutique Award la „The Most Office”, prima competitie din Romania destinata detinatorilor de birouri

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe