LifeStyle

Toamna aceasta nu se numara ridurile: ISOLISS actioneaza acum pentru intarzierea primelor riduri!

Oboseala, stresul, poluarea accelereaza aparitia ridurilor, inca de la varste foarte tinere. Dupa sezonul cald, pielea este deshidratata, terna, aspra, ridurile pot fi accentuate. Sezonul rece este momentul ideal pentru a-i acorda pielii tale atentia bine-meritata si a-ti readuce tenul la forma perfecta.

Laboratoarele Dermatologice URIAGE lanseaza gama ISOLISS ce actioneaza in armonie cu pielea, cu rezultate dovedite clinic*, pentru a combate si corecta primele riduri gratie complexului exclusiv anti-imbatranire format din acid hialuronic reticulat si anti-hialuronidaza. Continut ridicat de apa termala Uriage are efect intens hidratant, anti-radicalar si de refacere a barierei cutanate, pigmentii Soft Focus si 2% Acid Glicolic stimuleaza reinnoirea celulara si confera stralucire si prospetime pielii, complexul energizant (vitaminele C si E, creatina, anti-hialuronidaza, acid hialuronic) optimizeaza metabolismul celular si previne aparitia ridurilor.

Produse fara parabeni, hipoalergenice, noncomedogenice, adecvate fiecarui tip de ten, chiar si celui mai sensibil!

Isoliss contur de ochi 15 ml previne si intarzie formarea ridurilor datorita complexului concentrat de ingrediente active, imbogatit cu sulfat de dextran pentru a diminua vizibil pungile si cearcanele. Flaconul cu roll-on asigura un masaj bland drenant al zonei de contur pentru un efect mai rapid. Nu contine acid glicolic. Formula fara parfum, testata oftalmologic, toleranta excelenta pentru cei mai sensibili ochi! Pret recomandat: 91 lei.

Isoliss fluid antirid 40 ml previne si intarzie formarea ridurilor, reda stralucirea si prospetimea pielii tinere, intr-o formula anti-rid adaptata nevoilor pielii normal-mixte, imbogatit cu extract de Rosa Multiflora pentru o actiune sebo-reductoare, de matifiere si inchidere a porilor. Constituie o excelenta baza de machiaj cu un parfum floral seducator, hipoalergenic. Pret recomandat: 105 lei.

Isoliss crema antirid 40 ml previne si intarzie formarea ridurilor, reda stralucirea si prospetimea pielii tinere, intr-o formula anti-rid imbogatita cu Unt de Karite ce asigura confortul de durata al pielii uscate, cu un parfum floral seducator, hipoalergenic. Pret recomandat: 105 lei.

*Studii sub control dermatologic realizat pe 27 de femei cu varste cuprinse intre 25-34 de ani. Produsele s-au aplicat de doua ori pe zi timp de 2 luni. Masuratori instrumentale Visioface si software SSA.Ex

Related posts

Pictura taraneasca din China

Adina Meyers

Rowenta First Class – bilet la clasa intai pentru hainele tale, in vacanta

Adina Meyers

Cum să protejăm animalele de companie pe caniculă

Adina Meyers