LifeStyle

DTZ Echinox lanseaza primul portal rezidential de lux: www.dtzresidential.ro

DTZ Echinox lanseaza primul portal rezidential de lux, o colectie de proprietati exclusiviste ce imbina armonios confortul si rafinamentul detaliilor si al finisajelor premium cu facilitatile si beneficiile unora dintre cele mai aspirationale zone ale capitalei. 

Site-ul propune o abordare selectiva asupra segmentului rezidential premium pe care DTZ Echinox activeaza de 17 ani, mai degraba decat una exhaustiva. Ofertele pe care le pune la dispozitia clientilor sunt viabile atat din perspectiva caracteristicilor tehnice si de constructie, cat si din punct de vedere al accesibilitatii si confortului. Decizia de a publica aceste proprietati online vine in intampinarea nevoii clientilor de a avea acces imediat si nemijlocit la o baza de resurse si informatii necesare cunoasterii pietei si luarii unei decizii avizate. 

Cele 93 de oferte active de vanzare si de inchiriere urmaresc sa acopere, dinamic si versatil, nevoile rezidentiale specifice unei clientele exigente si elitiste: locuinte personale, oportunitati de investitii, sedii de ambasade, resedinte de ambasadori si personal diplomatic, management de corporatie, oameni de afaceri si oficialitati. 

„Am incercat sa cream o platforma electronica unde nevoia de acces rapid si interactivitate sa nu intre in conflict cu atentia pentru detalii si personalizarea serviciului, caracteristice tranzactiilor pe segmentul de lux. Portalul www.dtzresidential.ro va functiona ca un boutique rafinat si discret in care aspectul unic, trasaturile particulare si „povestea” fiecarei resedinte de lux sa ajunga la viitorii proprietari intr-un mod elegant si neintruziv. Vom continua sa valorificam mediul online in strategia de comunicare, pentru a asigura fiecarui client o experienta personalizata si un raspuns prompt.” a comentat Evelina Necula, director de marketing, DTZ Echinox

Alaturi de oferta rezidentiala actualizata, clientii pot beneficia de servicii de suport. Echipa de specialisti a departamentului rezidential ofera consultanta cu privire la tendintele pietei, aspecte legale si logistice, asigurand succesul fiecarei tranzactii.

Articole similare

Cartierele rezidențiale, facilități ca în centrul orașului

Adina Meyers

Tefal Resource – Tu reciclezi, noi te răsplătim!

Adina Meyers

Sean Paul a înscris Bucureștiul pe harta Mad Love Europe Tour

Adina Meyers