Pentru ca au un aspect estetic placut si avantaje incontestabile, acoperisurile din tigla ceramica pot fi alegerea potrivita pentru un proiect economic. Iar TONDACH® vine cu solutii interesante.

Tiglele ceramice prezinta numeroase avantaje:

– durabilitate: au o durata de viata de pana la 100 de ani si beneficiaza pe o garantie indelungata din partea producatorilor;

– izoleaza termic si fonic: fiind fabricata din argila arsa, prezinta bune proprietati termice;

– flexibilitate: daca doriti sa transformati acoperisul intr-un spatiu de locuit, insa bugetul initial este insuficient pentru acest lucru, puteti realiza ulterior aceasta modificare in cazul acoperisurilor din tigla ceramica.

In luna mai pentru tiglele ceramice de dimensiuni mari Twist teracotta si Tango+maro se acorda o reducere incepand cu 20%. Detaliile promoţiei: www.tondach.ro

Solutiile economice de la TONDACH®

Pentru proiectele de casa economice, o solutie propusa de Tondach Romania sunt tiglele XXL, de dimensiuni mari, care vin in intampinarea unor astfel de provocari: au un pret extrem de competitiv pe metru patrat, consum redus de material lemnos pentru sarpanta, se manipuleaza si se monteaza cu usurinta.

O alegere care se potriveste ca o manusa oricarui proiect de casa, inclusiv celor economice, este modelul Twist. „Raportul perfect dintre functionalitate si design a facut ca tigla economica Twist de format mare sa devina una dintre optiunile preferate ale romanilor, mai ales ca, prin gama de culori si forme, se poate adresa oricarui tip de client”, spun specialiştii Tondach Romania. Cu dimensiuni de 30 x 50 cm, o greutate de 3,6 kg, necesitand astfel suprapuneri mai putine (doar 8,8 – 9,3 bucati de tigle Twist sunt necesare pentru acoperirea unui metru patrat de acoperis), se pot face economii substantiale de material, care pot depasi 25%. Disponibile si in culoarea antracit şi glazuri Amadeus, casele invelite cu tigle ceramice Twist se vor bucura de eleganta si vor avea personalitate.

O alta solutie economica o reprezinta tiglele ceramice Tango+, care prin eleganta si stilul impunator pot innobila orice locuinta. Suprafata este simpla si placuta. La fel ca şi in cazul ţiglei Twist, Tango+ permite o distanta variabila intre sipci. Din acest motiv ambele tipuri de ţigla sunt ideale pentru reconstructia acoperisurilor vechi.

Dimensiunile, greutatea şi necesarul pe metru patrat pentru Tango+ sunt identice ca la ţigla Twist: 30 x 50 cm, greutate 3,6 kg, 8,8 – 9,3 bucati pe metru patrat. Gama de culori este teracotta, antracit, maro şi glazuri Amadeus.

 

 

Related posts

Cum sa te bucuri la maxim de pe urma mansardei casei tale

Adina Meyers

Mixul de culori ideal pentru iubitorii stilului rustic

Adina Meyers

Proiect de casa: Parter + 1 E

Adina Meyers