LifeStyle

Made in RO – targ de design romanesc, editia a IV-a

Pe 17 si 18 mai, DESIGNIST, cea mai apreciata platforma de design din Romania, pregateste a IV-a editie Made in RO – Targ de design romanesc. Evenimentul este parte integranta a Romanian Design Week si se va desfasura la Impact Hub Bucharest, unul dintre cele mai creative spatii din Bucuresti, aflat pe str. Halelor nr. 5, in Piata Unirii, pe Splai, la doi pasi de Hanul lui Manuc.

Tema acestei editii, denumita sugestiv Urban Interior, se aliniaza temei centrale a festivalului – Designul in spatii publice. 

Aceasta editie aduce in premiera un spatiu special dedicat ceramicii si designerilor care lucreaza cu acest material: 5 designeri te vor astepta cu piese decorative, prezentate in premiera si proaspat scoase din cuptor.

La Made in RO, vei cunoaste un producator roman de placi decorative din ciment: acel mozaic de care era indragostit si Gaudi, care inca mai rezista prin spatii cu istorie din oras, si care a renascut prin lucrarile arhitectului Corvin Cristian. Este produs in Romania de Manolo Manufaktura.
Iar pentru o pauza de socializare, cu design inclus, vei sta la cafenea, pozitionata strategic in centrul targului, unde vei savura cele mai fine bunatati Pain Plaisir.

Vor expune: Manolo-Manufaktura, Adrian Balcau, Arcasha, Clean Everything, Una ca Luna, Madalina Teler, Arhidot Design, Irina Neacsu, Cai verzi pe pereti, Sucita Goodies, Mihaela Ivana, SimpLuxury, DecoBox, .care?Cutare, Alina Turdean, FabLab, Alexandru Coral Popescu, Irina Florea, Bowtique, 441 Design Studio, Alina Simion, Abbit+Bear, DDJewelry, Zamburi, Dragos Motica, The Awesome Project, Alice, Alexandra Constantinescu.

Cand: 17-18 mai
Unde: Impact Hub Bucharest, etajul 2 – Str. Halelor nr. 5, Piata Unirii, pe Splai, la doi pasi de Hanul lui Manuc.
Intrare: 10 lei

Related posts

Imagini incredibile pe litoral! Un nor de tip Shelf, apreciat de vânătorii de furtuni, surprins în Mamaia

Adina Meyers

Peste 65.000 de lei pentru Horia Bernea

Adina Meyers

Fanii mai au de asteptat inca putin pana la intalnirea cu idolii lor: Red Hot Chili Peppers

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe