Un acoperiș nu protejează doar structura casei, ci o familie și un stil de viață. Alegerea țiglei metalice pentru acoperișul tău este o decizie majoră, dar care poate face dintr-o locuință obișnuită una extraordinară.

Dacă ai nevoie de un nou acoperiș sau vechea învelitoare are nevoie de o schimbare totală, indiferent de stilul pe care cauți, o variantă cu țigle metalice poate fi o opțiune atrăgătoare. Longevitatea, îngrijirea și eficiența energetică sunt doar câteva dintre avantajele acoperișurilor din țiglă metalică.

Avantajele țiglei metalice Umbrella®

Metalul este un material net superior materialelor convenționale. Un acoperiș din țiglă metalică Umbrella® de la RoofArt are următoarele avantaje, date în special de materia primă utilizată (oțelul nordic SSAB):

– Longevitate

Montat corect, un astfel de acoperiș ar trebui să aibă o durată de viață identică cu cea a casei pe care o protejează de apă, vânt și zăpadă. Țigla metalică Umbrella® este rezistentă la foc, insecte și rugină. Garanția acoperișurilor de țiglă metalică variază. RoofArt comunică o durată de viață de aproximativ 60 de ani pentru acest tip de acoperiș și oferă o garanție de 40 ani anticoroziune și una de 30 de ani pentru menținerea culorii.

– Greutate medie

Țiglele metalice sunt mult mai ușoare decât cele din beton sau cele ceramice, având o greutate în jur de 4-5 kg per metru pătrat. Această caracteristică va scădea costurile pentru construcția suport a acoperișului și va face ca alegerea să fie potrivită și pentru locuințele mai vechi, nu doar pentru cele noi.

– Montaj rapid și ușor

Fie că alegi țigla metalică Umbrella® cu prinderi ascunse sau pe cea clasică, montajul acesteia este unul rapid și facil. Vei economisi   bani, dar și energie prin scurtarea timpului de montaj.

– Rezistență

Un acoperiș cu țigle metalice este unul puternic și durabil, comparativ cu variantele de lemn, plastic sau beton. Acesta va rezista în fața intemperiilor și va asigura confortul locuitorilor casei.

– Mentenanță facilă

Țiglele metalice sunt ușor de întreținut. O spălare cu apă sau cu o soluție specială poate îndepărta ușor mizeria. În plus, grație tratamentelor cu vopsea anticorozivă, țiglele își vor păstra aspectul deosebit și vor fi protejate de rugină.

– Prietenos cu mediul

Țiglele din metal sunt reciclabile, astfel că orice bucată ce rămâne de la montaj sau bucățile deteriorate pot fi refolosite. Vopseaua cu acoperire GreenCoat presupune că o parte considerabilă a materialului tradițional pe bază de produse fosile este înlocuită cu o componentă bio, provenită din uleiuri vegetale. În acest fel, contribuie activ la protecția mediului prin reducerea emisiilor de noxe în aer.

– Eficiență energetică

În afara faptului că acoperișul cu țigle metalice are beneficii ecologice, acesta are și avantaje ce țin de eficiența energetică. În plus, există posibilitatea de a putea monta panouri solare pe acoperiș.

– Crește valoarea proprietății

Din moment ce un acoperiș cu țigle metalice are o durată de viață extinsă, o casă cu un astfel de acoperiș are un preț cu 1-6% mai mare decât una cu un acoperiș diferit.

 – Valoare estetică

Țiglele metalice pot fi montate în culori diverse și forme diferite. Varietatea opțiunilor ce este aproape nelimitată. Există prejudecata cum că țiglele metalice dau un aspect industrial. Nimic mai neadevărat. Metalul este un material extrem de versatil și poate fi făcut să arate chiar tradițional, păstrându-și însă proprietățile caracteristice unui material modern.

De unde cumperi țiglă metalică de calitate?

Dacă te-ai hotărât pentru un acoperiș din țiglă metalică trebuie să te gândești la stil și design. Echipa RoofArt îți stă la dispoziție cu informațiile și sfaturile de care ai nevoie. Clienții îi aleg pentru că beneficiază de o experiență personalizată, dar și de produse de înaltă calitate.

Ce trebuie să ai în vedere atunci când alegi locul de unde urmează să cumperi țiglă metalică:

– Tipurile și stilurile de țiglă

La RoofArt găsești modelul de țiglă metalică Umbrella® produsă în două variante: cu prinderi ascunse (formată din panouri de două module) și clasică (panouri cu lungime maximă de 12 module). În plus, poți opta și între diferite tipuri de materie primă: țigla metalică din clasele Mat Premium și Mat Superior (realizată din oțel nordic SSAB), sau țigla metalică din clasele Mat Structurat, Lucios Standard și Lucios Economic.

– Accesoriile din aceeași materie primă

O companie serioasă va produce și comercializa și accesorii din aceeași materie primă, care se vor uni perfect. Astfel, se vor evita diferențele de culoare, nuanță și stil.

– Garanția

RoofArt oferă produse certificate prin standarde europene, garantate de producătorul de materie primă și de procesul performant de producție. Compania oferă:

– 60 de ani – durata medie de exploatare;

– 40 de ani – garanția anticoroziune;

– 30 de ani – garanția pentru culoare.

Pentru alte detalii, te invităm să accesezi site-ul roofart.ro.

Related posts

Inovatii pentru locuinte moderne

Adina Meyers

Siguranta electronica a afacerilor din Romania este intretinuta de servicii pentru proiectare sisteme de securitate

Adina Meyers

Sfatul Baumix: Economiseste cu tencuiala decorativa potrivita termosistemului

Adina Meyers