LifeStyle

Tigla Gerard fara TVA pana la 15 iunie 2012

Promotia este valabila pentru profilele Heritage si Milano, culorile Chestnut (maro) si Rosso (rosu), in limita stocului disponibil.

 „Acoperisul GERARD este printre cele mai usoare invelitori de pe piata, apasand de pana la 7 ori mai putin pe sarpanta, pereti si fundatie decat ar face-o majoritatea acoperisurilor traditionale. Daca se tine cont de acest lucru inca din stadiul de proiect, se pot realiza economii substantiale la sarpanta si la structura de rezistenta a casei. Mai mult, greutatea redusa recomanda tigla GERARD pentru renovari, astfel ca de cele mai multe ori nu mai este nevoie de refacerea integrala a sarpantei.” declara Dan Mircescu  directorul general Final Distribution.

GERARD Heritage, profilul cu istorie de peste  50 de ani, este primul tip de tigla metalica cu acoperire de piatra creat de producatorul AHI Roofing (Noua Zeelanda), in urma cu jumatate de secol. Tehnologia moderna, combinata cu valorile mostenite de la o generatie la alta, a dus la crearea unui acoperis cu aspect traditional, deosebit de durabil. GERARD Heritage este produsul din gama Gerard cu cea mai mare cerere in Romania.

Tigla GERARD Milano ofera solutia ideala pentru casele inspirate din stilul specific zonei mediteraneene. Acoperirea de piatra naturala a tiglei GERARD se asorteaza cu textura fatadelor, in special a celor care pun in valoare materiale naturale (lemn, piatra), oferind astfel un detaliu inedit.

Aspectul natural al tiglei Gerard este asigurat de acoperirea de piatra naturala, ce asigura o protectie sporita impotriva intemperiilor si reduce poluarea fonica.

Promotia GERARD Heritage si Gerard Milano este disponibila in reteaua nationala de peste 100 de parteneri, firme specializate de distributie si montaj a produselor pentru acoperis, dar si retele de tip DIY (Do It Yourself).

Final Distribution a incheiat 2011 cu o cifra de afaceri de 18,6 milioane lei, in crestere cu 28% comparativ cu anul 2010. Final Distribution este liderul pietei de tigla metalica cu acoperire de piatra naturala din Romania prin brandul Gerard.

Related posts

Info pentru turiştii care vor să viziteze Braşovul în 1 septembrie

Adina Meyers

Fir Italia #ArchitectDay in Showroom-ul principal Delta Studio

Adina Meyers

Maraton expozițional de construcții, mediu, energie, ambientări și amenajări peisagistice între 8 și 11 martie, la ROMEXPO

Adina Meyers