LifeStyle

“Rendez-vous” la Goldart

Aceasta piesa prezinta un subiect de mare interes pentru societatea actuala: falsitatea relatiilor dintre oameni si felul in care diferite personaje se adapteaza la aceasta realitate. Intriga este savuroasa, prezentand intalnirea dintre o amanta si o sotie, fiecare luptand pentru un ideal.

Cele doua femei reprezinta modalitati opuse de a se raporta la partener, dar au in comun dependenta de acesta. Teama de singuratate la face pe femei(si nu doar pe acestea) sa se complaca in relatii si casnicii care nu le fac fericite. Din situatia piesei, din antiteza dintre personaje rezulta un comic captivant si dens. 

“Rendez-vous” se doreste o provocare adresata publicului de a-si recunoaste propriile dependente si slabiciuni si de a se elibera de acestea prin intermediul personajelor.  Piesa de teatru este o poveste a lumii in care traim in care se dezvaluie intr-un mod fermecator , cu zambetul pe buze, o realitate suparatoare.  Din distributie fac parte Dana Rotaru, Luiza Cobori, Miriam Rizea, regia apartinandu-i Ancutei Clim. Scenografia a fost realizata de Cristina Milea, iar costumele de Mioara Fulga Buda.

Piesa care are titlul original “The Mistress of Wholesome”,  a fost scrisa de Jacob M. Appel  si a aparut in 2007, iar in 2008 a castigat premiul “Writer’s  Digest”, iar premiera a avut loc la Little Theatre of Alexandria.

Related posts

Canapeaua KLIPPAN – la moda de 30 de ani!

Adina Meyers

Tort vesel, in culori de sezon

Adina Meyers

Whirlpool lanseaza in Romania tehnologia StarcleanTM

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe