LifeStyle

Romania libera, anunta un nou parteneriat cu ”International Herald Tribune” – Pagina de moda Suzy

Incepand de maine, 1 septembrie 2009, Romania libera pune la dispozitia cititorilor si clientilor de publicitate, in fiecare marti,  pagina de moda Suzy: o colectie saptamanala de articole, eseuri si recenzii ale reportajelor de moda si de actualitate ale lui Suzy Menkes din International Herald Tribune; de la primele sale pagini pana la relatarile de moda, IHT acopera prezentarile haute couture si ready to wear pentru femei si barbati.

Fiind vocea cea mai autoritara din lumea criticilor de moda, in cei 21 de ani de cand este editor-sef al sectiunii de fashion din „International Herald Tribune“, Suzy Menkes a scris peste 1,7 milioane de cuvinte pentru ziar. In vreme ce majoritatea colegilor ei care cu cat inainteaza in varsta si functie transfera responsabilitatea scrisului subordonatilor mai tineri, Suzy face exact invers: pe masura ce trec anii, ea scrie din ce in ce mai mult pentru ziar si intotdeauna contracronometru, pentru ca trebuie sa acopere mai multe deadline-uri si mai multe fusuri orare (Paris, New York, Tokyo).

Pentru ca nu beneficiaza prea des de un birou linistit sau de timp indeajuns, Suzy scrie cu laptopul in brate, de la prezentari, din holuri de hotel, restaurante, taxiuri (in timp ce se indreapta spre o alta prezentare), din picioare in aeroport sau pe patul vreunei camere de hotel. Iar acum, Suzy Menkes va scrie si pentru noi.

Cotidianul Romania libera se declara onorat de acest parteneriat si este incantat ca i se ofera ocazia sa puna la dispozitia cititorilor si clientilor de publicitate, o pagina cu renume, cu articole, eseuri si recenzii scrise de cel mai autoritar critic de moda: Suzy Menkes.

Grupul de Presă Roman face parte din Medien Holding, o companie joint venture in domeniul media intre The Nova Group si Westdeutsche Allgemeine Zeitung (WAZ). Compania este actionar principal in societatea « R », care editeaza cotidianul Romania Libera, tipografia United Print si in Hiparion Magazines, care editeaza revistele Caminul, Casa mea, Domus, Planul casei mele, Util, Revista de Unelte si Echipamente si al emisiunilor TV “Caminul de 5 stele” si “Casamea.ro”.

Related posts

Wim Vandekeybus și compania Ultima Vez, la explore festival #12

Adina Meyers

RMN sau tomografie? Diferențe, avantaje și dezavantaje pentru fiecare procedură

Adina Meyers

AQUA Carpatica a urat ”La Mulți Ani!” României din Times Square, New York City

Adina Meyers