Suntem obișnuiți să vedem prognozele anuale pentru tendințe de design interior 2021. Dar nu suntem obișnuiți după caruselul de schimbări care a reprezentat și încă reprezintă anul 2020.

Descoperă tendințe de design interior 2021

De la suprarealism la dezordine. În lumea designului din 2021 va fi vorba despre natura supradimensionată, desene impozante și haotice – și se pare că este cuvântul anului, în mod adecvat, haos.

Culorile anului 2021: Gri-uri + Naval blue

Se folosește mult Naval blue. Culoarea albastră mai închisă va fi tendința din 2021. Noul trend propriu-zis pentru crearea unor spații elegante și contemporane.

Iar sezonul 2020-2021 va fi evidențiat și subliniat prin tonuri de gri. Gri, o „culoare” neutră rece, adecvată pentru a conecta tehnologia și spațiile elegante.

Continuăm și cu stilul industrial pentru medii multifuncționale. Un stil contemporan propriu pentru casele hibrid.

 

https://www.trendesignbook.com/blog/decor-trends/discover-interior-design-trends-2021/

Preocupare pentru natură

Culorile principale ale anului 2021 prezintă o preocupare și pentru culorile din natură. Totusi, elementele din natură sunt conectate la spațiile contemporane dar și la noile tehnologii de Smart Home.

Se notează expresia oximoron: Modern Rustic.

 

Tendințele scandinave sunt încă aici. Lemnul ușor va fi un material folosit pentru interior.

Chiar și materiale textile, obiecte de mobilier și accesoriile se doresc să fie lucrate manual și realizate din materiale mai pure.

Se folosesc materiale naturale și organice puternic desenate / decorate pentru a ne aminti de viața exterioară, creând interioare mixte cu natura. O tendință de decor bazată pe aducerea naturii în casele noastre!

Design modern durabil

Tendințele de design interior 2021 vor determina o nouă eră în dezvoltarea designului durabil. Se doresc să se dezvolte soluții pentru plasticul irosit. De asemenea, se lucrează cu materiale bioplastice, materiale reciclate. Pentru că impactul materialelor asupra mediului trebuie redus.

 

Related posts

Cum poți integra piatra naturală în baia ta?

Adina Meyers

Cum să obții o locuință practică și stilată. Q&A cu arhitect Andra Marinescu

Adina Meyers

Canapeaua extensibilă, o prezență esențială în fiecare locuință

Adina Meyers