Sursa: https://www.knaufinsulation.ro/

Am implementat ECOSE® Technology în întreaga noastră suită de soluții tehnice. ECOSE® Technology este un liant fără formaldehidă adăugată care nu emană praf înecăcios și are un miros neutru, derivat în principal din materiale regenerabile rapid.

Dezvoltarea tehnologiei ECOSE® pentru toată gama de soluții tehnice Knauf Insulation vine în urma angajamentului nostru de grijă pentru oameni și mediul înconjurător. Promisiunea de a inova permanent se reflectă în obținerea celor mai bune materiale de izolare care să protejeze clădirile, dar și persoanele care le manevrează.

Tehnologia ECOSE® este inspirată din natură și urmărește să creeze premisele unui mediu mai sănătos atât în interiorul clădirilor cât și în comunitate. De aceea, ECOSE® se bazează pe materie primă organică.

"Când am integrat pentru prima dată ECOSE® în întreaga noastră gamă de vată minerală în 2009, a fost o schimbare semnificativă pentru industrie", spune Saša Bavec, director de marketing al grupului Knauf Insulation și director general divizia de sisteme. "Acum continuăm această tradiție de pionierat prin transformarea tuturor soluțiilor noastre tehnice cu această tehnologie – o mișcare care marchează o altă etapă importantă pentru compania noastră și beneficii remarcabile pentru clienții noștri".

 

Care sunt principalele beneficii ale tehnologiei inovatoare ECOSE®?

 

În primul rând, toate soluțiile tehnice Knauf Insulation cu tehnologie ECOSE® oferă performanțe excepționale termice, acustice și sunt rezistente la foc. Aceste aspecte sunt importante, de exemplu, în soluțiile de izolație industrială și marină, în care eficiența energetică, siguranța și confortul sunt priorități cheie. Însă, produsele cu tehnologia ECOSE® au multiple aplicații și în viața urbană. Sunt materiale performante de izolare ce pot fi utilizate atât pentru propria casă, cât și la nivelul unor construcții complexe precum clădirile de birouri.

Produsele dedicate soluțiilor tehnice cu ECOSE® dezvoltate de Knauf Insulation au fost premiate cu certificatul Eurofins, fiind recunoscute la nivel mondial ca materiale cu emisii extrem de scăzute de substanțe toxice, conform standardelor de calitate RAL și EUCEB. Această recunoaștere reflectă implicarea Knauf Insulation în dezvoltarea unor produse ce respectă cele mai stricte reglementări privind emisiile de substanțe periculoase.

În plus, în procesul de fabricare al produselor Knauf Insulation cu tehnologia ECOSE® nu sunt adăugate substanțe precum acrilici sau formaldehidă. Culoarea maro deschis a produselor este o consecință naturală a faptului că nu sunt adăugați coloranți artificiali.

Experiența de lucru cu produsele ce încorporează tehnologia ECOSE® a demonstrat că materialele sunt mai ușor de manevrat, au un miros mai plăcut, iar mediul în care sunt executate lucrările de izolare este mai curat decât atunci când sunt utilizate materiale izolatoare convenționale.

 

 

 

Related posts

Acceseaza serviciile de iarna pentru curatat cos fum realizate de specialistii IgienaServ.ro

Adina Meyers

5 exemple de amenajare a dormitorului la mansarda

Adina Meyers

Transformatorul de 12 v: ce trebuie să știi despre el? Informații de bază

Adina Meyers