Avand un design nou, imbunatatit, ferestrele din noua generatie au un aspect modern si elegant. Fata de ferestrele din generatia anterioara, suprafata vitrata este cu pana la 10% mai mare, permitand accesul suplimentar al luminii naturale si al soarelui in interior. Pentru a creste gradul de izolare termica, noile produse sunt dotate cu un nou si inovator sistem izolator, care are ca rezultat un consum mai redus de energie si costuri mai mici la incalzire. Calitatea produselor a ramas o constanta, evidentiindu-se prin accentul pus pe detalii (ferestrele au manere cu design elegant, fabricate din zinc sau aluminiu, ramele exterioare au colturile rotunjite, aerodimanice, etc.). Acestea sunt doar cateva dintre caracteristicile produselor VELUX din noua generatie.

Ferestre de mansarda mai bune la acelasi pret

Numarul mare de beneficii suplimentare incorporate nu se reflecta in preturile noilor ferestre de mansarda. Preturile de lista, recomandate distribuitorilor parteneri din intreaga tara, raman neschimbate fata de preturile generatiei anterioare de produse.

In Romania, noua generatie de ferestre de mansarda VELUX este disponibila incepand cu data de 7 aprilie si include sapte modele diferite de ferestre care sunt cuprinse in trei categorii de produse – Standard, Standard Plus si Premium – cea mai bogata gama de produse oferite de VELUX in cei 70 de ani de istorie.

Ca si pana acum, noile ferestre de mansarda VELUX sunt fabricate din lemn de cea mai buna calitate, fiind realizate printr-un proces care are un efect minim asupra mediului inconjurator.

Standard – calitate excelenta la un pret accesibil

Gama Standard de produse include varianta imbunatatita a celui mai popular model de fereastra VELUX folosit in Romania. Pentru a veni in intampinarea oricarei nevoi de utilizare, acest model este disponibil in doua variante: cu operare de sus si cu operare de jos. in ambele cazuri, ferestrele sunt prevazute cu un sistem de ventilare mai eficient, creat pentru situatiile in care ferestrele de mansarda sunt inchise. Ferestrele Standard au filtru de aer incorporat pentru a nu permite patrunderea insectelor si a prafului in locuinta, oferind un mediu de locuit mai sanatos.

Ca noutate, noul model Standard cu operare de sus poate fi accesorizat ulterior cu sistemul VELUX INTEGRA®, care permite transformarea ferestrei intr-una electrica si actionarea ei confortabila de la distanta prin intermediul noii tablete de control, lucru care nu era posibil la ferestrele din generatia anterioara.

In Romania, cea mai cautata dimensiune din categoria Standard, 78×118 cm (latime x inaltime) este disponibila la pretul recomandat de 199 euro fara TVA.

Standard Plus – beneficii suplimentare

Categoria de ferestre de mansarda Standard Plus ofera avantajele categoriei Standard, dar si alte beneficii. Gama Standard Plus este, de asemenea, disponibila in doua variante: cu operare de sus si, o alta noutate, cu operare de jos, aceasta din urma fiind potrivita mansardelor cu parapet inalt.

Datorita noii garnituri suplimentare de etansare din jurul cercevelei si a inovatorului sistem izolator ThermoTechnology™, categoria Standard Plus ofera un grad de izolare si mai ridicat. Aceste ferestre sunt dotate cu geam interior laminat, ceea ce inseamna un grad si mai mare de siguranta si reducerea zgomotelor din exterior.

In plus, categoria Standard Plus include un tip de fereastra cu miez de lemn si suprafata alba, impermeabila, din poliuretan, care nu necesita intretinere, fereastra fiind ideala pentru spatii umede, precum bucatariile si baile.

In Romania, cea mai cautata dimensiune de fereastra de mansarda Standard Plus, 78×118 cm, este disponibila la pretul recomandat de 261 euro fara TVA.

Ferestre de mansarda Premium

Calitatea absoluta a ferestrelor de mansarda din noua generatie se regaseste in categoria Premium. Oferind toate beneficiile ferestrelor din categoria Standard Plus si chiar mai mult, gama Premium include atat modelul de fereastra cu dubla deschidere – de sus si de jos – cat si modelul INTEGRA® de fereastra, actionata prin intermediul unei tablete de control cu ecran tactil. Ambele ferestre Premium ofera un grad superior de izolare termica si confort in utilizare.

Noua tableta de control VELUX INTEGRA® controleaza modul de patrundere a luminii naturale si aerului proaspat prin simpla atingere, iar senzorul de ploaie incorporat va inchide automat fereastra la primul strop de ploaie.

Cea mai cautata dimensiune de fereastra de mansarda VELUX Premium, 78×118 cm, este disponibila la pretul recomandat de 439 euro fara TVA.

Toate produsele din noua generatie de ferestre VELUX pot fi vazute in premiera in perioada 10 – 13 aprilie in cadrul targului Ambient Expo, la Romexpo, pavilionul central.

 

 

 

Related posts

Proiect de casa – Parter + E

Adina Meyers

Vrei sa cresti eficienta energetica a locuintei tale pentru un confort termic sporit? Iata pasii pe care trebuie sa ii urmezi

Adina Meyers

Un sistem inovator de incalzire care scade facura cu 80%

Adina Meyers