LifeStyle

Cum trebuie sa actioneze un designer de interior

Am fost intrebati de multe ori de ce recomandam alegerea unui designer de interior atunci cand vine vorba de renovarea unui apartament, dar si de ce suntem de parere ca in alegerea unui specialist in amenajari trebuie sa tinem cont de capabilitatea acestuia de a se adapta rapid si usor schimbarilor. In acest articol vom incerca sa oferim un raspuns celor doua intrebari.

Singuri ne este destul de greu sa amenajam o intreaga locuinta astfel incat sa ne putem folosim la maxim de intregul spatiu pe care e ani-l pune la dispozitie. Un designer de interior ne poate oferi o mana de ajutor in intregul process, iar desi unor li se va parea o cheltuiala in plus, atunci cand tragem linie vom observa ca am iesit cu costurile la fel ca si daca nu am fi apelat la unul sau, in unele cazuri, chiar mai mici. De ce? Pentru ca el va sti exact ce schimbari trebuie aduse si care sunt achizitiile necesare, fara sa facem noi experimente aiurea pe banii nostri.

O calitate foarte importanta a designerilor de interior este adaptarea rapida si usoara la schimbari. De ce? Pentru ca, dupa cum spune o vorba celebra, singura constanta in viata este schimbarea. Acest lucru se poate observa cu atat mai mult in acest domeniu, unde trendurile se schimba de la o zi la alta.

Intreaga viata invatam. Procesul de invatare nu este unul care se incheie in momentul in care am pus mana pe o diploma, mai ales in cazul anumitor domenii in care zilnic apar inovatii. Pentru a ramane un designer de interior de referinta va trebui sa inveti tot timpul si sa iti imbunatatesti stilul de lucru.

Un designer de interior care se adapteaza rapid si usor schimbarilor va fi mereu la curent cu cele mai noi trenduri care, sa fim seriosi, pot sa aiba un impact imens asupra designului unei locuinte. Desigur, raportarea la trenduri nu trebuie sa fie una exclusiva, ci persoana la care ai apelat pentru a te ajuta trebuie sa fie capabila sa iti amenajeze locuinta astfel incat aceasta sa ramana la fel de „wow” odata cu trecerea anilor. Pana la urma nu in fiecare an iti renovezi casa in functie de care mai este moda.

Tehnologia se schimba atat de rapid incat este foarte dificil ca noi sa tinem pasul cu ea. Un designer de interior bun insa nu va avea absolut nici o problema cu acest lucru. Ba chiar din contra, va fi mereu la curent cu noile aparatii de pe piata si va sti sa iti faca cele mai bune recomandari, atat in functie de bugetul pe care tu il ai la dispozitie, cat si in functie de preferintele tale.

Un alt motiv pentru care e bine sa alegi pe cineva capabil sa fie deschis la schimbari este acela ca fiecare persoana in parte este diferita, asadar mentinerea unui anumit stil in cazul fiecarei locuinte nu este chiar de preferat.

Related posts

7 greşeli pe care le faci în curăţarea casei

Adina Meyers

Cel mai romantic peron de gară din Europa se află în România!

Adina Meyers

Lentilele de contact – Soluția ideală pentru pasionații sporturilor de iarnă

Adina Meyers