LifeStyle

Tefal, stil de viata sanatos

Scopul participarii a fost acela de a informa cu privire la remarcabilele beneficii aduse sanatatii de produsele gamei „Hranitor si Delicios„, friteusa ActiFry si aparatul de gatit in aburi VitaCuisine.

Chiar si cei mai suspiciosi dintre vizitatorii standului Tefal au plecat convinsi de faptul ca gustul cartofilor prajiti in ActiFry cu o singura lingura de ulei este la fel sau chiar mai bun decat al celor pregatiti in mod traditional. Vizitatorii standului Tefal au apreciat ca cele doua produse sunt perfecte intr-un camin deoarece se pot prepara foarte multe tipuri de retete, iar efortul „gospodinei” este minim.

ActiFry este o friteusa speciala, care prin tehnologia sa revolutionara permite prepararea unui kilogram de cartofi prajiti cu o singura lingurita de ulei. ActiFry foloseste de 100 de ori mai putin ulei pentru a pregati mancaruri delicioase, ce contin maxim 3 % din nivelul de grasime gasita in alimentele gatite normal. In plus, intrebuintarea Actifry nu se rezuma doar la prajirea cartofilor, ea oferind o varietate de retete compuse din legume, carne, peste sau pui.

VitaCusine, aparatul de gatit la aburi, este dotat cu Sistemul Vitamin+, ce pastreaza pana la 50% mai multe vitamine in alimentele preferate versus variantele traditionale. Cu VitaCuisine gatesti 3 in 1, adica trei sortimente de mancare in acelasi timp – peste, carne, legume sau desert, fara a se transfera aromele de la unul la altul.

Related posts

Din ocean, direct la tine în farfurie

Adina Meyers

Lansarea celui mai mare showroom de pavele, la împlinirea a 10 ani Elis Pavaje, Stoenești

Adina Meyers

Symmetrica tinteste pozitia de lider pe piata locala de pavele si borduri

Adina Meyers