LifeStyle

CEVISAMA, o noua imagine

Aceasta imagine va fi folosita la viitoarea editie a manifestarii, care va avea loc in complexul FERIA din Valencia, in perioada 9 – 12 februarie 2010. De curand a fost lansat si concursul cu premii Tile of Spain pentru proiecte de arhitectura.

In noua imagine pielea umana acoperita cu desene şi modele gen tatuaj este asemanata cu modernele placi ceramice, amandoua fiind privite ca o acoperire de protectie si impodobire. Pentru prima data in istoria manifestarii este folosita o imagine, şi nu un desen, iar modelele de pe piele sunt asemanatoare cu cele folosite pentru placile ceramice.

Incepand cu editia din 2010, CEVISAMA va include si produse provenind din industria pietrei naturale.

ASCER, Asociatia producatorilor de placi ceramice din Spania, a lansat cel de al VIII – lea concurs Tile of Spain pentru premii de arhitectura si design de interior care se vor acorda tot la menifestarea CEVISAMA. Proiectele de utilizare a placilor ceramice se pot depune pana la 30 octombrie 2009 pe adresa: ASCER, Ginjols, 3, 12003 Castellon (Spania). Bugetul de premiere este de 60 000 de euro, 20 00 euro plus o mentiune de 10 000 euro atat pentru sectiunea de arhitectura cit si pentru cea de design interior.

Related posts

Concediu pe timp de pandemie: destinații, tipuri de cazare, mijloace de transport și măsuri de siguranță

Adina Meyers

Delta Studio vine in premiera la BIFE-SIM cu un brand de mobilier 100% romanesc

Adina Meyers

Care este cel mai bun salon pentru vopsit si decolorat din Bucuresti

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe