Home

Probleme cu sigilarea rosturilor dificile? Foloseste un chit performant!

Daca te gandesti sa iti amenajezi sau sa iti renovezi locuinta trebuie sa stii ca pana si cele mai mici detalii pot face diferenta. Astfel, tine cont ca rosturile dintre placile ceramice, cele de marmura, sau de la pardoselile incalzite trebuie acoperite cu un chit performant pentru a preveni craparea, contaminarea sau degradarea intregii lucrari.

Pentru a evita dificultatile ce pot aparea ulterior, specialistii Sika iti recomanda folosirea unui produs performant, special conceput pentru chituirea rosturilor care sa reziste pe toata durata placarii, indiferent de solicitarile la care este supus sistemul.

Sika Ceram CleanGrout este solutia ideala in acest sens. Produsul este un mortar monocomponent recomandat atat pentru aplicari interioare, cat si exterioare, care poate fi utilizat pentru umplerea rosturilor dintre toate tipurile de placi ceramice sau marmura cu latimi intre 1 si 8 mm, chituirea vitroceramicii sau umplerea rosturilor de la pardoselile incalzite.

In plus, daca iei in calcul lucrari in zone cu umiditate crescuta sau chiar realizarea unei piscine, trebuie sa stii ca mixtul de cimenturi deosebit de rezistente, silicon/quarturi atent selectate si aditivii speciali pe care ii are in compozitie Sika Ceram CleanGrout ofera o capacitate crescuta de impermeabilizare. Astfel, solutia recomandata de specialisti permite posibilitatea realizarii rosturilor rezistente la apa si ofera protectie de lunga durata impotriva mucegaiului, bacteriilor si a ciupercilor, ce ar putea pata sau deteriora chitul.

Printre cele mai mari avantaje ale produsului Sika Ceram CleanGrout se numara si rezistenta sa ridicata la abraziune, inghet sau la actiunea razelor UV si, nu in ultimul rand, sistemul performant de colorare de care dispune, ce stabilizeaza nuanta de-a lungul timpului si previne aparitia petelor. De asemenea, solutia recomandata este disponibila in 25 de nuante diferite, adecvate tuturor tipurilor de placi ceramice, si dispune de o capacitate ridicata de intarire, suprafata chituita putand fiind traficabila dupa aproximativ 24-36 de ore.

Mai mult, trebuie sa stii ca Sika Ceram CleanGrout poate fi utilizat foarte usor, fiind necesara aplicarea cu o gletiera de cauciuc. Pentru rezultate de calitate, este important ca stratul suport sa fie bine curatat in prealabil si sa nu prezinte urme de apa, adezivi sau alte impuritati.

Sika Ceram CleanGrout este disponibil sub forma de saci de 2 sau 5 kilograme in reţelele DIY partenere, Ambient, Artsani, Bricostore, Dedeman, Hornbach, Leroy Merlin şi Mr. Bricolage. Pentru mai multe detalii despre soluţiile Sika viziteaza www.sika.ro

Related posts

Cum sa-ti faci un breloc personalizat

Adina Meyers

Nu uita sa decorezi semineul in perioada sarbatorilor de iarna

Adina Meyers

Câștigă o excursie în Barcelona, sărbătorind cei 10 ani de Roca în România

Adina Meyers