LifeStyle

Tefal dă gust petrecerilor de vară cu prietenii

Care sunt ingredientele unei întâlniri reușite cu prietenii? Grătarul suculent, însoțit de o salată fresh, alături de French fries crocanți și, bineînțeles, cât mai multe cocktails. Pentru fiecare dintre acestea, Tefal are aparatul potrivit. Tot ce mai trebuie să faceți e să asezonați cu voie bună și inside jokes, după gust!

Ce ziceți de o seară cu tematică britanică? Fish & chips și Bloody Mary vor face cu siguranță deliciul invitaților. Pentru o gustare echilibrată caloric, vă recomandăm să pregătiți peștele pe grătar sau la friteuză.

Grătarul electric inteligent și practic Plancha des Saveurs de la Tefal este echivalentul modern al grătarului clasic, adaptat pentru petrecerile de apartament. Datorită termostatului său reglabil, puteți găti toate tipurile de ingrediente precum carne, peşte, ouă şi legume. Plita dispune de tehnologia exclusivă Thermo-Spot™, ce indică momentul când aparatul a atins temperatura ideală pentru gătit. Cu Plancha des Saveurs puteți pregăti mai multe ingrediente în același timp, fără să folosiți niciun strop de grăsime.  

Preparatele crocante la exterior și moi la interior sunt specialitatea aparatului ActiFry Express. Datorită tehnologiei inovatoare Actifry, puteți pregăti rapid cartofi prăjiți, dar și pește, carne și chiar deserturi.

Pentru salată aveți nevoie de răzătoarea electrică Fresh Express +. Cele cinci conuri integrate vă permit să răzuiţi, să feliaţi, să tocaţi sau să tăiaţi în forme ondulate legumele, fructele și  cașcavalul direct pe farfurie. Conurile au culori diferite pentru a vă ajuta să îl alegeţi dintr-o privire exact pe cel de care aveți nevoie, adăugând în acelaşi timp o pată de culoare în bucătărie. Fresh Express + are un tub de alimentare încăpător, ceea ce înseamnă că nu trebuie să tăiaţi legumele în prealabil. În plus, aparatul are un design compact, cu spațiu de depozitare integrat.  

Pentru a prepara Bloody Mary, dar și alte cocktails sau smoothies, puteți folosi cu încredere blenderul BlendForce Glass Tripl'ax. Tehnologia Tripl’Ax combină 6 lame din inox cu 3 acţiuni complementare pentru a obţine rezultate perfecte de amestecare. Modelul BL313A vine cu două accesorii, o mini-râșniță și un mini-tocător, pentru a vă ajuta să obțineți texturi și arome amețitoare. 

E timpul să înceapă petrecerea!

Related posts

EXPO CASA MEA, acum şi în varianta 3D

Adina Meyers

Cum alegi sandale comode și de calitate? Detaliile care fac diferența

Adina Meyers

5 ponturi pentru un confort sporit acasă în timpul verii

Adina Meyers