LifeStyle

Târgul de produse ceramice Bologna 2020, reprogramat între 9 -13 noiembrie

Târgul de la Bologna a devenit, de-a lungul timpului, un veritabil reper global pe segmentul plăcilor ceramice, mobilierului de baie, designului și arhitecturii.

Manifestarea expozițională Cersaie 2020 a fost mutată în toamna acestui an, urmând să se desfășoare în intervalul 9 – 13 noiembrie 2020, într-un format complet nou, care să permită implementarea tuturor masurilor de securitate necesare.

Pe parcursul expoziției din acest an accentul va fi pus pe inovație atât în termeni de conținut, cât și de mod de prezentare, în vederea atingerii obiectivului de reconfigurare a conceptelor de arhitectura și design interior, după cum afirma oficialii Confindustria Ceramica.

Numărătoarea inversă a început încă din luna martie, printr-o adaptare dinamica la noul curent de digitalizate, materializat, în acest caz, prin lansarea canalului online Cersaie TV, unde sunt deja distribuite materiale video informative și sunt transmise seminarii în rețea (webinars) referitoare la cele mai recente curente.

Related posts

Galeriile Noblesse isi prezinta noua colectie de mobilier, finisaje si accesorii

Adina Meyers

Romania, reprezentata la „Grand Jour de Champagne“

Adina Meyers

Proges lanseaza noua gama de de parchet laminat Glamour

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe