LifeStyle

Belgian Delights – Delta Light @Moir

Pe data de 8 octombrie a avut loc in Bucuresti al doilea eveniment sub marca Moir official dealer Delta Light, dedicat iluminatului in care accentul a fost pus pe prezentarea celei de-a 11-a editii Lighting Bible, cunoscutul catalog Delta Light.

Moir a adus in atentia publicului diversitatea de noutati in materie de iluminat prezentate la Targul International de la Milano 2015 de catre compania belgiana Delta Light.

In conceptstore-ul de pe Stanislav Cihoschi 12, invitatii au putut vizualiza corpuri de iluminat incastrate, atat cu ultima tehnologie Led si design minamalist cat si cu halogen, acestea din urma fiind potrivite pentru proiectele unde in continuare se doresc solutii de iluminat mai accesibile ca pret. De asemenea au fost expuse profile cu intrebuintari diverse atat incastrate cat si supendate, corpuri de iluminat aplicate pe plafon sau perete si corpuri de iluminat decorative atat pe varianta cu bec cat si cu Led inclus.

Cei prezenti la eveniment au luat parte la prezentarea managerului Delta Light, Anne Dupont care le-a aratat pe proiectie si prin mostre de produs diversitatea de intrebuintari ale corpurilor de iluminat, le-a oferit ca exemplu multe proiecte deja realizate de Delta Light si felul cum acestea au fost gandite si implementate.

Publicul a luat parte mai apoi la dezbateri pe aceasta tema, fiecare a putut incerca mostrele de produs Delta Light, a putut testa intensitatea luminii, a putut vedea diferite conuri si culori de lumina si au plecat acasa cu brosuri si pliante cu ultime noutati in materie de iluminat si mobilare. Pe parcursul serii designul a avut parte de o atentie deosebita atat din partea organizatorilor cat si a invitatilor. Atat corpurile de iluminat Delta Light cat si mobilierul expus si comercializat de Moir au completat ambientul, iar atmosfera a fost condimentata de gustarile si dulciurile cu specific belgian, de mai multe tipuri de bere si bauturi bio belgiene.

 

Related posts

5 motive pentru care sa alegi intense Body Change, antrenamentul de grup de remodelare corporala!

Adina Meyers

5 idei de cadouri unicat, made in Romania

Adina Meyers

Zece ani de Scena.ro – episodul 4

Adina Meyers