LifeStyle

Clinica de psihologie Dr. Ion Duvac a inchiriat o vila istorica, de 820 mp, in zona Cismigiu

O astfel de locatie excelenta este cladirea istorica impunatoare si eleganta, renovata cu atentie, din zona Cismigiu, una din cele mai frumoase de pe piata, aleasa de catre Intell Psy Group, construit in jurul Cabinetului Individual de Psihologie Dr. Ion Duvac.

„Cladirea aleasa de Dr. psiholog Ion Duvac se afla in topul primelor cinci cele mai reusite imbinari intre prestigiul adus de amplasament si maretia constructiei si dotarile moderne, necesare unui business de tip nou. In primele noua luni ale acestui an, 25% din clientii ESOP au ales sa se mute in vile de prestigiu, ceea ce confirma trendul semnalat la inceputul acestui an”, declara Alexandru Petrescu, manager al companiei imobiliare ESOP Consulting, prin intermediul careia s-a realizat tranzactia.

Vila (foto atasat) are in total o suprafata de 820 mp, fiind dispusa pe patru niveluri: la primele trei existand opt birouri partitionate, distinse, trei sali de conferinte, anexe, o bucatarie si bai, iar la mansarda un open space de 195,4 mp, deservit de o a doua bucatarie din cladire si de o baie.

Ca finisaje, se remarca marmura pretioasa, iar printre dotari se afla o centrala termica proprie, sistem de aer conditionat centralizat, cablare date, sistem de alarma si videofon.

Imobilul beneficiaza de sapte locuri de parcare in curte si inca cinci la exterior.

Servicii psihologice premium intr-o cladire business lux

Grupul de firme Intell Psy abordeaza interdisciplinar noi directii de business, prin operationalizarea conceptului original de servicii psihologice integrate:

– Clinica de psihologie Dr. Ion Duvac ofera servicii personalizate de evaluare psihologica, consultanta psihologica, consiliere psihologica, psihoterapie, life-coaching, managementul stresului, dezvoltare personala, psihologia fraudei, tratarea fobiilor cu realitatea virtuala etc.

– Intell Psy Human Resources ofera solutii complete de specialitate, coaching pentru top management; head hunting; recrutare si selectie de personal; diagnoza, interventie și dezvoltare organizationala; audit de HR; managementul incidentelor critice; analiza si optimizarea climatului de munca etc

– Academia Psychological Profiler prezinta pentru prima data in Romania formari complete in specializari de tip Profiler, traininguri in Business Intelligence Psychology, cursuri motivationale etc;

– Intell Psy Consulting ofera servicii de consultanta politica și pentru afaceri;

– Intell Psy Researsch dezvolta cercetari de psihologie aplicata referitoare la studii de piata, profile de client etc.

Dr. psiholog Ion Duvac este profesor asociat la Universitatea din Bucuresti si la Universitatea Titu Maiorescu si este membru fondator al Colegiului Psihologilor din Romania, membru in Comisia de Psihologie a Ministerului Sanatatii si vicepresedinte al Comisiei de psihologie pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala.

Related posts

Petrecem o cantitate semnificativă de timp în pat, așa că este perfect logic ca dormitoarele noastre să fie cât mai confortabile. Jaluzelele dormitorului sunt cheia pentru a face exact acest lucru

Adina Meyers

Fabryo Corporation te invata sa MESTER-ESTI

Adina Meyers

Noul sezon al evenimentului urban SIMFONIA APEI debutează pe 4 mai, cu începere de la ora 21.00

Adina Meyers