LifeStyle

Bucura-te de tot confortul cu mobilierul Relaxa

Ne face mare placere sa-ti impartasim si tie o parte din istoria produselor tapitate Relaxa. Compania Elvila se mandreste ca are in portofoliul sau brandul Relaxa.

Inca din anul 1972, Fabrica Relaxa de la Mizil produce mobilier tapitat si anume: canapele, fotolii, tabureti, saltele si paturi.

Saltelele Relaxa Original cu arcuri au o traditie indelungata, Relaxa avand la baza o vasta experienta in domeniul tapiteriei. Aceste saltele sunt matlasate atat pe fete cat si pe canturi. O fata este pentru vara si cealalta pentru iarna.

Probabil te vei intalni cu “Saltele de tip Relaxa”, dar e bine de stiut ca acele saltele nu sunt cele originale.

Canapelele sunt comercializate atat la nivel nationat cat si la nivel international (Olanda, Austria, Germania, Italia, Franta, Anglia).

Paturile tapitate sunt disponibile pe diferite modele si culori. Pentru clienti cu multa imaginatie Elvila le recomanda patul Round.

In ceea ce priveste materialul de acoperire se poate alege din mostrarul existent in magazin sau cel achizitionat de client din exterior.

Bucuria trebuie sa fie si mai mare pentru ca din 1 septembrie 2015 Elvila va oferi reduceri de 10% la produsele tapitate existente in stoc.

Atentie! Stocul este limitat.

Te poti convinge daca vei vizita unul dintre magazinele Elvila din tara.

 

Related posts

Prima bibliotecă făcută din donaţiile copiilor

Adina Meyers

Noutate absoluta! Photoderm MAX Ultrafluid

Adina Meyers

ARCA va lansa satelitul bulgaresc CubeMessenger

Adina Meyers